Sista för idag

Blir ett sista inlägg för idag nu. Blir inget dagens, tror inte det iaf, beror på om jag kan somna eller inte på bussen sen dock ;) Det enda som återstår nu är att få med mig mobilen. Sen ska jag slå ihop väskan, göra ett toabesök (omg, har glömt min tandborste kom jag på, tacka vet jag sista minutenpackning!) och sen bär det av mot bussen om sisådär en tio minuter en kvart. Gaah! Wiie! Hjälp! Tagga! ;D
Ska försöka blogga lite imorgon om det blir tid till det i nån paus. Annars för ni spänt vänta med läget tills på söndag ;)
Håll tummarna för mig ;)
Puss på er!
Angie <3

Klump i magen, fågelbo på huvudet

Huhuhu! Nu är det bara typ tre timmar tills vi sticker ivär till årets första tävling. Nästan allt är packat, bara tävlingskläderna kvar typ, men de åker strax ner, låter dem vila så länge som möjligt så limmet kan torka ostört, nojjig, näää inte alls! :P
Nyss va min pappa typ världens sötaste då han offrade sig för att våffla riset till hår jag har på huvudet. Han lärde sig kvickt och det gick toppenbra trots några svordommar om mitt trassel ;) En stor eloge till min nya våffeltång (tack Carina för att du kunde fixa den så fort!). Istället för att sitta och kämpa i flera timmar med håret tog det nu lite drygt en halvtimme. Underbart! :D Så nu är jag 100% trollig precis som det ska va innan tävling, tihi ;)
Klumpen i magen börjar släppa något, eller så har jag börjat vänja mig då den varit där typ hela natten igår och dagen idag. Sjukt fjolligt av mig att vara så nervös. Aldrig varit det innan. Och denna tävlingen är som alla andra, om inte mindre viktig typ då ingen förväntar sig att det ska gå bra på första silvertävlingen. Typ mer regel än undantag att det går dåligt då. De e iaf vad Sara intalat mig. Haha. Håller stenhårt fast vid det. SKA inte bli besviken om det går dåligt. Verkligen inte. Är ju inte ens i form ordentligt. Nu svamlar jag igen märker jag. Förlåt! Blir lätt så när man är nära ett nervsammanbrott eller så ;)
Istället för att svamla mer här bjuder jag på en bild på discotrollet Angelica...
Våffeltroll!
...och går och plockar fram det sista och packar färdigt. Sen ska jag försöka slappna av en stund i soffan innan vi ska köra :)
Puss!
Angie <3

Frammåt marsch!

Har hunnit med en hel del av min "att göra lista" nu på eftermiddagen. Känns riktigt bra :)
Avslutade precis etapp 1 av min hårfixning, hälften klart! Nu måste jag dock vänta på att det ska torka innan jag kan slutföra jobbet ;) Sånt e livet :P Har hunnit snacka en stund med Becka nu i eftermiddag trevligt o prata men omg! Sjuka nyheter ;) haha, sinnes! ^^ Ibland undrar man hur folk tänker, om de nu tänker alls :P
Nä, nu ska jag börja packa ihop mina grejjer och sen är håret förhoppningsvis torrt!
Puss!
Angie <3

Sommarvärme

Hade önskat jag kunnat dela med mig av en bild denna härliga dag, men det är mer än min lånetelefon klarar av :/ Står återigen och vantar på en buss, nu åt andra hållet = tillbaka hem. Mina ärenden gick fort, mindre än en timme, de ni! ;-) hittade dock inte allt jag skulle, men sånt är väl livet. Tvivlar faktiskt på att en av grejjerna ens existerar :-pmen men. Det går inte att va deppig en dag som idag. Fick tom ta av jackan för att de va för varmt! Snacka om att sensommaren verkligen är just sen :-p skönt är det iaf. Bara armar och med en önskan om att kunna förvandla mina jeans till shorts :-p nä, ska sluta svamla nu! Puss Angie <3

En ny dag

Har märkt att tanken som slog mig igår (tävling imorgon, omg!) påverkat mig. Sovit dåligt och vaknade en timme innan jag skulle upp och kunde inte somna om, vadå stressad? :-p Iaf. Idag är dagen då allt ska hinnas med. Står på busshållplatsen nu för o ta bussen till väla för och göra en hel del ärenden. Hoppas det går hyfsat fort så min tidsplan funkar för idag ;-) sen blir det hem och packa, fixa hår och naglar och allt sånt dära som ska göras innan tävling. Härligt, nervöst och hysteriskt, men så är det ju ;-) Riktigt härligt väder iaf, så de e ju ett gott täcken ;-)hoppas ni får njuta av solen idag! Puss! Angie <3

Dagens...

...Positiva:
*
Hann limma alla stenar jag skulle på min dräkt
* Beställt stora stenar (kom på att jag behöver/vill ha sånna när jag provade allt igår, sånt som händer!)
* Fixat så jag kan synka pappas gamla mobil aka min lånemobil med min dator
* Tagit itu med min iPod och laddat den (den va stendöd) och uppdaterat den för första gången sen jag minns inte när...sm mabye?

...Negativa:
*
Suttit på golvet hela dagen = ont i rygg, knä, höfter
* Inte gjort nåt annat än ätit och limmat stenar
* Varken tränat eller sjungit idag (skulle haft både solosång o kör) pga förkylning, tråååkigt!

Nattinatti!
Angie <3

Finally!

Hann färdigt med limmandet. Men det var precis :P Är klar för denna gången iaf, hade tänkt sätta några fler, men får se hur det ser ut först med de som jag satt o så, spännande! Hoppas bara de håller sig på sin plats och inte trillar av, för då blir jag lissen i ögat!
Ledsen för att inläggen blivit väääldans enformiga idag, men blir så när man sitter på ett golv och limmar swarovski en hel dag. 99% av befolkningen måste tycka jag är helknäpp, men ja, swarovski är livet för oss discodansare. Vi lever (som Jessica sa) i vår egen lilla glittriga värld med (för utomstående) skumma dräkter och konstiga uttryck (stena dem innebär inte ha ihjäl nån, innebär limma stenar på dräkten!). Men nu ska jag (ska försöka iaf) att sluta babbla enbart om mina kristaller och mitt ryggont (hejjagkommerintekunnasträckapåmigimorgon).
Insåg för en stund sen (mitt i limmandet) att det är i övermorgon det är tävling, omg! Har laddat för detta huuur länge som helst, nog för länge tror jag. Mitt mål har ändrats från ett visst (som jag inte nämner, man vet aldrig) till att få iaf ett kryss, de e mitt mål! Man kan inte begära kryddat mycket när de e första silver, man är förkyld och träningen inte gått bra sista veckan... :P Men att försöka att inte komma sist är väl okej? ;)
Eftersom jag är helt värdelös på att hålla hemligheter helt hemliga (mina egna då alltså, så ni kan fortfarande lita på mig, avslöjar inte andras hemligheter!) så får ni en sneek peek (stavning.com?) på vad jag har sysslat med idag:
swarre
Mitt mönster som jag filosoferat fram under dagens gång. Dock får ni bara se min mall som jag lagt på golvet och inte dräkten där ett likadant mönster är limmat, lite får ni vänta på ;)

Nä, nu ska jag lägga ett dagens inlägg och sen bädda ner mig. Har en väldans hektisk dag framför mig imorgon. Mycket som ska hinnas med. Hejja mig! ;)
Puss!

Det har redan blivit kväll :o

Eftermiddagen har bara flugit förbi. Har varit helt inne i mitt limmande och inte varit mycket uppmärksam på annat tydligen. Förutom några mindre fb pauser innehållande en liten chatstundd med en viss beckis och en konstig spammande spanjor (knas snubbe som kommenterat massa bildet, på spanska, så har tränat min spanska i efermiddag samt mina skills på hur man använder google translate ;)) så har jag bara limmat limmat limmat. Syns för övrigt nu. Har lim på byxorna, mobilen och golvet. Antaligen på datortangenterna med. Och givetvis på nina fingrar. Jag är nog klumpigaste bruden i helsingborg alltså! Men ja, resultatet är fint, tror jag iaf, det torkar nu så vill inte lyfta o kolla hur det ser ut på. Mönstret blev dock lite mer ihoptryckt än det jag gjort som mall på golvet (man får ju va lite smart) och de blev typ ½ cm snett, fett frustrerande! Men hoppas på att det inte syns när toppen väl  kommer på. Egentligen vill jag fortsätta limma på mer, men vet inte riktigt hur för att det ska bli snyggt, får ta mig en funderare över det medan jag går o tvättar händerna och sen beger mig till köket för att göra lite mat. Både min mage och min rygg behöver det känner jag. En hel dag på golvet är inget min kropp tycker om ;)
Hade gärna delat med mig av lite bilder, meeen, som traditionen är (dumt egentligen, men ger igen på alla andra) så är allt (nästan iaf) hemligt om nya dräkter innan man kommer till första tävlingen. Så ni får stå ut tills tävlingsbilderna kommer ;)
Puss!
Angie <3


Lim på fingrarna

Ägnat hela dagen åt att lägga ut mönster på golvet med mina stenar. Tog typ hundra år innan jag velat färdgit och äntligen bestämt mig för hur det skulle va :P Nu har jag dock bestämt mig och kommit, tja, halvvälgs (?) ungefär. Kämpar på känner jag :P Har lim över allt förutom där de ska va känns det som ;P Inte enkelt det här asså ;) Men jag lär mig, och det går frammåt, vilket är huvudsaken! ;)
För en stund sen höll jag på att få en hjärtattack när en spindel kom krypande mitt framför mig. Hej panikattack liksom! Efter att ha hyperventilerat en stund sansade jag mig tillräckligt för att hämta flugsmällan och ha ihäl den, hu! Sen lyckades jag få upp den på flugsmällan och kunde bära iväg den och slänga den där ute i rabatte. Givetvis med armen så långt utsträckt som möjligt. Fast den var död. Så stor fobi har jag för de dära krypen, så nu vet ni det :P
Nu vet jag inte om jag ska fika lite (borde kanske det?). Fast sätter mig nog och plågar rygg/knän/höfter ett tag till. Limningen måste ju bli klar så fort som möjligt. Ska helst torka 24 timmar liksom :P
Puss på er!
Angie <3

En mulen torsdag

Varit uppe ett tag nu, ätit frukost och lite så :-p är dock riktigt trött fortfarande, inget kul alls. Skyller på vädret, man blir seg när det bara är en jämngrå himmel som syns utanför fönstret :/ Har också börjat bli förkyld, hipphurra, min vanliga tajming liksom. Så blir ingen solosång idag och antagligen ingen friträning heller (man blir ju bara sjukare om man tränar). Så trist! Hade verkligen behövt träna idag också, hade velat finslipa allt, men icke då! :-( Blir till att stanna hemma idag istället, limma stenar, tycka synd om mig själv och kanske söka nåt jobb... Vi får se. Puss! Angie <3

Dagens...

...POSITIVA: * Kom upp när jag skulle och skjutsade pappa * Fått gjort en hel del idag * Fått hem min dansdräkt * Träningen gick iaf lite bättre än i söndags ...NEGATIVA: * Var för mesig för att skicka ansökningar till jobb * Spagathoppet är fortfarande katastrof * Kommit på fler stenar jag vill ha, men de får antagligen vänta till nästa tävling Nattinatti Angie <3

En trött tjej

Fick toppen innan träningen, känns bra, ska bara testa den nu så allt sitter som det ska, håll tummarna! ;)
Träningen dådå, gick okej, uppvärmningen va okej (jobbig, men det ska den ju va) och dansen gick bättre än i söndags iaf, även fast allt inte är 100 än :( Måste verkligen få till mitt jädrans spagathopp igen, det gick ju förra veckan!? Varför funkar det inte längre? :( Suck. Tur jag har en viss friträning på mig imorgon iaf :P
Som vanligt fastnade jag på danshuset. Det är trevligt folk, okej! Och jag trivs ganska bra där, uppflugen på soffryggen :P Plus att idag fastnade jag i filmerna på tvn, o va för trött för att ta tag i mitt liv och köra hem. Hoppas inte folk ser mig som nån retard stalker bara för det. Men egentligen, jag bryr mig inte? ;P Nu har jag varit hemma en stund, ätit lite o så. Ska prova min topp nu tror jag. Och klippa den dära luggen. Usch så lång den är! Ser typ inget längre. Illa illa. Ska fixas :P Nä, nu ska jag sluta flumma. Jag är trött!
Puss!
Angie <3

Hemma

Tjohoo! Jag kommer va snygg på lördag, ja, det kommer jag! ;D Provat toppen nu också, känns toppen! Dock var där några mindra justeringar att göra så får den antingen innan eller efter min träning ikväll, exiting! ;) Sen blir det stenar stenar stenar :P
Nu blir resten av eftermiddagen lugn i soffan tror jag. Har gjort tillräckligt för idag ;)
Puss!
Angie <3

Sticker nu!

Dax att köra och hämta den där saken jag ska ha på mig på tävlingen på lördag. Whoopwhoop! Haha, lite spännande är det allt, men det blir säkert tipptoppbra! Tror och hoppas jag iaf ;D Nä, måste köra nu så jag inte kommer 100 år för sent.
pusselipuss!
Angie <3

Effektiv förmiddag

Har fått gjort massor i förmiddag, känns riktigt bra! :)
Har hittat några jobbansökningar jag ska svara på, mamma ska få kolla först dockm gjort för många misstag själv så vågar inte göra nåt på egen hand längre, typ iaf :/
Städat upp på mitt rum sen helgens bravader, behövdes verkligen, hade grejjer överallt! Har också satt igång en maskin tvätt, vikt den tvätt som var torr sedan innan och diskat. Helt sjukt hur mycket disk det blev efter mitt släktkalas, andra omgången som blev diskat nu, och där är fortfarande mer kvar! Helt sjukt, vi skulle behöva större diskställ när det är såhär så vi kunnat få undan allt på en gång ;) Jaja, iaf bara en omgång kvar nu, så mina föräldrar blir nog glada för att slippa göra allt själv ;) Har typ blivit deras lilla hustomte/hemhjälp känns det som ^^
Nu ska jag äta lunch, är sjukt hungrig!
Puss!
Angie <3

11.25

Onsdag idag då ;)
Gick upp halv 6 imorse för att skjutsa pappa till golfklubben (han skulle iväg och spela med "gubbarna") så att jag kan ha bilen senare idag. Gäsp är väl allt jag kan säga om det ;)
När jag kom hem blev det en stund till i sängen (vad ska man annars göra lite över 6 en onsdagsmorgon?) innan jag gick upp lite innan tio. Skönt o få sova lite ;)
Sen dess har jag väl inte gjort några sensationella grejjer. Läst lite i tidningen. Plockat undan skräpen sen min födelsedag. Skickat iväg en jobbansökan. Typ så... :P
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir väl en stunds surfning på af's hemsida (för att jag borde söka mer jobb än jag gjort senaste veckan) och sen ska jag väl skriva några listor på vad som ska göras/handlas/packas till helgen samt diska o tvätta och lite så. Senare idag bär det av till Mörarp för att hämta dräkten min. Sen blir det stenlimning till 100% ;)
Puss på er!
Angie <3


Dagens...

...Positiva:
*
Min "sjukdom" gick över under eftermiddagen
* Dräkten blir bra trots all oro!
* Tagit mig tid till att lägga in bilderna i datorn sen helgen

...Negativa:
*
Mådde urdåligt hela förmiddagen och halva eftermiddagen
* Missade att åka till konfisarna för att jag mådde dåligt och inte ville riskera nåt
* Måste ställa klockan på 05.30 för att skjutsa pappa imorgon så jag kan ha bilen på eftermiddagen
* Blev ketchup-effekten på bloggen idag, inget på dan men massa nu ikväll, sånt som händer ibland :P

Nattinatti!
Angie <3


Spänningen har äntligen släppt!

Tidigare ikväll var jag hos mina sömmerskor (de är ju två så får benämna det så ju, fastän de bara är ett ställe) för slutprovning av min dräkt. Var sjukt nervös, ängslig och förväntansfull när jag åkte dit. Oroade mig för att min idé som var så fin i mitt huvud inte skulle bli så bra i verkligheten. Men hade inte behövt oroa mig, de blir fint :) Lite stenar på toppen och så så blir det nog toppenbra tror jag! :D Dock va toppen inte helt klar idag så ska dit imorgon för att kolla det sista och hämta hem den, sen blir det till och limma stenar torsdag fredag innan tävlingen på lördag. Tjohoo! ;) Haha, hoppas de e fler än jag som tycker min idé e okej, så folk inte snear mig ;) Men de e väl sånt man får ta antar jag, alla kan ju inte gilla allt :P Jag är nöjd än så länge iaf, och oron har släppt!
Puss!
Angie <3


En födelsedag i bilder

Bilderna från söndagen när jag fyller år har även de hamnat i en mapp på min dator så jag kan bjuda på ett urval av dem med ;)

Förberedelser...
Choklad
mousse
köket

Presenter...
blomma
presenter

O lite annat...
tårta

Puss!
Angie <3

Bilder från i lördags

Nu har bilderna från Annas inflyttningsmys hamnat i datorn så nu bjuder jag på några fina :)


Anna
En glad anna som har fått paket ;)

Många fina presenter blev det :)
Lampa
Dekorationslampa som jag blev helt kär i, så himla fin!
jossan
Aktobatiska konster av Jossan, bara för att där var gott om plats ;)
lyktor
Finfina lyktor, ingick i inflyttningaspresenterna ;)
tårta
Något smält (eller den stelnade väl aldrig) chokladmoussetårta, den va dock god iaf! ;)
Mys
Precis innan sovdax, supermys!
brandlarm
Brandlarm i fönstret, så går det när där är rester i ugnen som bräns vid när ugnen sätts igång för frukostbullsvärmning ;P
utsikt
Fin utsikt från lägenheten
vänner
Mina söta vänner <3

Puss!
gfadfa

Tisdag

När man vaknar med huvudvärk vet man att det kommer bli en jobbig dag. Tvingade mig upp ur sängen iaf, trots huvudvärk och illamående, usch! Tog mig nästan fyra timmar att äta en macka, vilket ju säger en del. Sov en del emellan men iaf. Nu har dock illamåendet och huvudvärken släppt så har kunnat äta lite mer nu iaf :-p stannar dock hemma och tar det lugnt idag fram tills jag ska iväg ikväll, är dax för slutprovning av min dansdräkt :-) kul men nervöst :-p Hoppas alla ni andra mår bra idag :-) Puss! Angie <3

Dagens...

...Positiva: * Audition i köpenhamn * Massa trevliga människor * Alla byten klaffade på vägen hem * Massa dans, både audition och videodance ...Negativa: * Mådde illa i morse * Pajjade min audition genom och sjunga falskt * Tröttare än tröttast när jag kom hem Nattinatti Angie <3

Köpenhamn

Auditiondagen började inte bra. Mådde extremt illa i morse men tog mig iväg till knutan iaf. Där mötte jag upp med jenny och annie innan det bar av till köpenhamn. Efter lite väntan blev det dansaudition, fett rolig koregorafi! Gick ganska bra, så är nöjd :-) sen blev det sångaudition, var nummer fem så behövde inte vänta så länge. Väl inne gick det inte alls, kom in helt fel i det och det lät rent ut sagt för jävligt så är inte direkt nöjd med det, men har man en dålig dag så har man... Så tyvärr pajjade jag nog mina chanser för o få just detta jobbet :/ jaja, rise and shine, det kommer fler chanser :-p var en härlig erfarenhet och träffade massa härliga människor, alla var supertrevliga! Nu har jag varit hemma ett tag, bara slappat, är sjukt trött så lär antagligen stanna i soffan tills jag har träning ikväll :-p Puss! Angie <3

Hektisk födelsedag!

Haft en stressig, händelserik och härlig födelsedag idag! :D
Träningen gick kasst, känns inte alls bra måste jag säga, uschusch, just nu är jag glad om jag inte kommer sist på tävlingen på lördag.
Tårtbaket gick desto bättre, tog ungefär en timme och det blev toppengott! ;D
Släktkalas som släktkalas med äldre släkten är som mest, trevligt och gemytligt :) Fick lite pengar, presentkort och lite så, alltid trevligt! ;)
Bilder från dagen och igårkväll kommer nog på tisdag, hinner inte imorgon (tror jag) och orkar inte nu :P
Ska nämligen gå och packa mina grejjer och sen stupa i säng nu. upp tidigt imorgon för att ta båten mot köpenhamn halv åtta imorgon. Ska på audition till o bli showartist på hotell, tjohoo ;)
Puss på er!
gfadfa

Mys!

Hade en urmysig kväll igår med restaurang, film och så klart en massa prat! Underbart :-d Morgonen har varit mysig, förvirrad och rolig, med alarm på fel tid, brandlarm (brända rester i ugnen) och paket :-) supertrevligt helt enkelt :-) Nu har jag precis återvänt till helsingborg, är på väg till danshuset för friträning och sen vanlig träning på det innan eftermiddagskaoset börjar :-p Trevlig dag i solen alla! Puss Angie <3

Mot knutan-lund-jakriborg

Har nu påbörjat resan mot nya mål, eller ja, annas nya lägenhet iaf ;-) ska bli kul att träffa tjejerna igen och ha en sån dära kväll man bara kan ha med sina barndomsvänner :-) längtar! Och kan ju inte få en bättre födelsedagsmorgon ;-) nä, ska sluta svamla nu, snart på knutan och då är det biljettköp som gäller, plus att försöka hitta de andra två hönorna ;-) så ser ni tre förvirrade tjejer varat iaf en har världens packning (min rygg höll på att dö på vägen till bussen!) så är det bara vi :-p Puss! Angie <3

Landskrona

Idag var det då dax för min första provspelning nånsin, vilket innebar att de va upp i tid som gällde imorse :P
Väl i Landskrona (mamma skjutsade mig för hon hade ärenden där, tack för det!) så blev det en stunds väntan i den kyliga morgonluften innan vi blev insläppta. Väl inne fick jag nummer fem, vilket var ganska skönt för slapp i och med det att vänta speciellt länge. Innan vi blev insläppta lyckades jag göra mig sedd av alla genom att få larmet att gå. Där var nämligen en tavla som man inte fick gå för nära, men det hade jag glömt (hade typ gått tio minuter sen de sa det) så fick larmet att gå, lagom skillat! :/ Menmen, ingen blev arg och det löste sig iaf :P Sen var det då äntligen dax att komma in i ett mindre rum (fem pt gången) där man fick vänta på sin tur. Under väntan var där en fett härlig snubbe som skulle typ roa de som väntade och lätta på stämingen lite, riktigt trevlig (han va också helsingborgare ;P) så pratade en del med honom. Auditionen sen. Gick bra, va givetvis nervös så min presentation av mig själv blev väl sisådär, men levererade iaf replikerna bra, så jag är nöjd! Nu väntar några veckors spänning innan jag får svar :P
Efter provpelningen stod mamma och väntade på mig. Hade nämligen glömt min mobil i bilen, vilket hon sett och gått in för att ge mig den, och då fått reda på att jag var inkallad redan. Så att istället för att sitta där hela dagen var jag klar innan halv elva och slapp ta mig hem själv ;) Följde med mamma en sväng på stan (blev en ny kofta och en tunika, yey! ;)) innan vi körde hemåt. På vägen hem blev det en sväng inom plantagen (har man en blomstertokig mamma så har man) och sen inom graffit på råå för lite lunch. Räksallad, yum! ;D
Nu har jag varit hemma en stund, fixat lite med mitt personliga brev inför sunwing-auditionen på måndag och lite så. Resten av eftermiddagen ska jag bara  vila och ta det lugnt (är sjukt trött, inte van vid att sova de där åtta timmarna och sen gå upp före åtta ;P) innan det bär av till Jakriborg (utanför lund) och Annas lägenhet för lite inflyttingsfest/tjejmys :)
Puss!
gfadfa
P.S. Mamma undrar vad Angelica gör, Angelica svarar bloggar, så nu vet mamma det mesta om min blogg, förutom vad jag har för bloggadress, oups ;P

Dagens...

...Positiva:
*
Gått upp tidigt (för att vara jag då)
* Fått lämnat skrället till telefon
* Lunchat med mor min
* Fått fixat några ärenden i stan
* Hunnit städa och packa

...Negativa:
*
Mötet på arbetsförmedlingen va fett onödigt!
* Gubben på phone house va otrevlig och påstår att min mobil är fuktskadad (hur nu det kan ha hänt?)
* Jag har ont i både vänster armbåge och knä
* Missade myskvällen hos Pamela

Nattinatti!
gfadfa

Fredagkväll

Efter en hektisk eftermiddag kan jag äntligen sätta mig ner och ta ett djupt andetag. Känns som om jag bara flängt hit och dit hela dagen idag, men har fått en hel del gjort så har varit ganska värt det iaf :-) Egentligen skulle jag varit hos pamela nu men var för optimistisk när jag tackade jag till tjejfikamyset ikväll. Hann helt enkelt inte med allt jag skulle idag plus myskväll. Ödet spela kanske in lite, kanske bra att jag är hemma idag, ska trots allt vara iväg hela dagen imorgon, först audition och sen inflyttningsmys hos anna på kvällen :-) Nä, nu ska jag chilla i soffan framför tvn ett tag :-) Puss! Angie <3

Kort om idag (fast blev ganska långt ändå)

Arbetsförmedlingen imorse, fett onödigt, som vanligt när det gäller mina besök där. Va nåt sånt möte med lite info, inget nytt direkt så va ganska meningslöst. Efter arbetsförmedlingen gick jag bort till the phone house (eller fåniga huset som pappa säger, ja vi har torr humor i vår familj ^^) för att lämna telefonen min. Äckligt otrevlig snubbe som stod i kassan idag. Han påstod att min mobil var fuktskadad! :o hur sjutton den nu kan ha blivit det? Men att de ska skicka iväg den iaf och se om de e så eller om han hade fel (hoppas hoppas). Problemet är att nu känns det som om de kommer att skylla på det och då lagar dem inte den eller nånting, för det gäller inte garantin för! jfjgäahjäigtajojh! Så sjukt arg och besviken är jag nu. Det enda vatten som möjligt kan ha hamnat på den är tvåtre regndroppar och det ska väl en telefon tåla!? ÅHHHH! Hoppas de fixar den åt mig! :(
Efter fåniga huset gick jag och mötte upp mamma och några av hennes kollegor på deras jobb. Kände inte för att äta själv så hängde på dem till O'Learys där det blev lasagne, gottgott! Efter lunchen gick mamma och jag en sväng till kicks, hon hade ärende där och det fick jag också, för hittade en beautibox i lagom storlek, letat efter det ett tag men alla har varit för stora/små, men denna va perfekt! Blev även en liten "sminkväska" att ha i beautiboxen (tänkt ha tottar o sånt däri) då jag hade rabattgrej, så fick 50 rabatt på köpet :D
Inom ica nära på vägen hem för att lämna in en jobbansökan (vi söker tyvärr studerande i första hand då det bara är 7 timmar i veckan, men jag tar ditt cv iaf) och nu är jag hemma och har så varit ett tag.
Nu skulle jag egentligen dammsugat, men hinner inte för ska ta bussen 13 över för att möta pappa och åka och handla. Så blir till att betala en räkning (och kolla så jag fått min lön, tjohoo!) och lite så i 10 minuter tills jag ska gå.
Pusspuss!
gfadfa

Testinlägg med lånetelefonen

Wohoo! Det fungerar att uppdatera bloggen även från pappas gamla mobil, tjoho! :-p fett najs, måste dock lägga till 100 nya ord typ, pappas ordföråd är ju inte direkt samma som mitt :-p nu när konstaterat att detta fungerar så blir det nog ett seriösare inlägg strax :-p Puss! Angie (Tydligen går det inte att infoga min logga från telefonen, men de e väl sånt man får ta antar jag :-p)

Dagens...

...Positiva:
* Fått mina stenar
* Testat smink/frisyr inför Hallsberg
* Fixat mina lösögonfransar så de inte är läskigt långa längre
* Fixat mina papper inför morgondagens besök på af

...Negativa:
*
Sovit dåligt
* Gick upp waaaay tooo late
* Inte gjort ett vettigt dugg på hela dagen
* Missat min friträning pga sjukdomskänning

Nattinatti!
gfadfa

Tjejen i blått glitter

Har ägnat hela kvällen åt att testa frisyrer och smink inför tävlingen nästa helg. Haha, fett kul! Haft min första upplevelse med lösögonfransar också, lite kul faktiskt :P Men från att ha sett helt jäkla crazy ut blev de riktigt snyggt när jag klippt till dem :) Så nu känner jag mig hyfsat säker på hur jag ska se ut, har bara lite frisyrprobelm, flätat nät eller bara nät, de e frågan, får fundera lite till på det tror jag :P dessutom har jag insett att min frisyr inte är så egen som jag trodde, fick idé från min tid som ridtjej, men blev tveksam när jag såg att my tydligen hade håret så på em/vm. Hoppas inte hon blir sur eller tycker att jag kopierar henne, för visste faktiskt inte om det när jag bestämde mig för att ha de så :( Förlåt my!
Nu blir det duschen och sen ska jag kolla bussen till imorgon. Möte på arbetsförmedlingen, hipp hurra :(
Puss!
gfadfa


Torsdag

Sent fÖrstainlÄgg idag, sÅnt som hÄnder ibland :P
Knappt sovit nÅt inatt, somnade inte fÖrÄn runt halv fyra, tre timmar efter att jag gick och la mig, inte kul alls! DÄrfÖr sov jag ocksÅ lÄnge och Är fett seg idag. Dessutom bÖrjar jag bli fÖrkyld, minifeber och snuva, inte kul alls! Eftersom jag inte vill bli mer sjuk skippa jag fritrÄningen sÅ min kropp fÅr vila och ÅterhÄmta sig lite :P ingen toppendag direkt, utan en latdag i soffan. Blir ingen lagning av damptelefonen idag heller, fÅr bli imorgon nÄr jag mÅste till stan iaf :/
Det enda bra idag Är att mina fina stenar kommit, nu vÄntar jag bara pÅ att drÄkten ska bli klar sÅ jag kan bÖrja limma :P
Puss!
gfadfa

Dagens... ...

Dagens... ...POSITIVA: * Fikat med härliga människor * Fått reda på en arbetsplats som söker folk ...NEGATIVA: * Min mobil fungerar inte som den ska * Inställd träning * Dåligt humör, vill bara strunta i allt och ge upp livet, typ. Natti Angie


Eftermiddagen/kvällen

Blir smsinlägg för orkar inte bråka med min särmobil! Det blev fika på Koppi med Elinor, Sandy och Pamela, riktigt härligt! Massa snack och så, supertrevligt! Fick dock dra mitt i allt (men dock inte först ;P) för att hinna hem om innan min träning (dålig planering, kunde haft mina träningskläder med mig). Träningen då. Blev ingen bra träningkväll alls! Prat under halva tekniklektionen, visst förstår jag att de va nödvändigt, men inte på träningen? Kunde tagit 10 minuter mellan passen eller nåt :/ Iaf, så blev inte så mycket tränat då, knappt varm :/ Sen visade det sig att min zumba blivit inställd för vi va för få :( så blev ingen träning då heller. Friträning blev det heller ingen för mig idag, hoppade den. Kunde varit med, men helt ärligt så känner jag mig fett off, utanför och ivägen som ensam singeldansare samtidigt som gruppen tränar, inget kul, så struntade i den och åkte hem istället. När jag kom hem hade mamma gjort våfflor (inte världens bästa kvällsmat, i know, men vad gör man :P). Efter jag ätit kände jag för att röra på mig mer. Eftersom de e mörkt på kvällarna numera kunde jag inte gå ut och springa så blev en timme på wii fit istället, kanske inte världens bästa träning, men lite iaf! :P Nu blir det duschen för min del innan kudden väntar på mig :P Puss! Angie


Nu: Springa till bussen!

Ska in till stan och fika lite med några härliga tjejer ;)
Puss!
gfadfa

Hej jag hatar min telefon

Har nu ägnat de senaste timmarna åt att försöka få min mobil att synka rätt och uppdatera sig. Kul! Inte. Första hamnade all min musik tredubbelt i telefonen o inga bilder, sen hamnade alla bilder där, men all musik försvann! Jag bli knäpp på detta asså :( Snart åker den raka vägen till phone house för inlämning, pallar inte mer! :@
Puss
gfadfa

Ny dag

Idag är det onsdag. Ännu en dag i min omotiverade vecka. Känns lite som om jag gett upp allt, orkar inget och allt är bara jobbigt :/ Men vet om det iaf så får väl skärpa mig snart och ta itu med livet...
Nu ska jag inte ta itu med livet, men en del av det ;) Ska försöka få min mobil att fungera som jag vill med det nya minneskortet, minneskortsläsaren fungerar inte längre (grattis, den fungerade en gång!) så får köra det via sync, men det funkade inte bra igår, den kopierade alla låtar typ 4 gånger men inte en enda bild, kul! Inte... Jaja, hoppas på att den är på bättre humör idag iaf!
Puss!
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
*
Varit i stan och handlat lite inför kommande tävling o så ;)
* Varit på en fösta provning av min dansdräkt :)
* Beställt stenar till dräkten
* Fixat lite annat nödvändigt ;)
* Fått nytt minneskort till mobilen, hej 32GB! :D

...Negativa:
*
Trötter
* Fått ännu ett negativt svar på en jobbansökan
* Blev nästan påkörd när jag svängde ur en rondell, jäkla tant!
* Börjar bli förkyld?
* Kvällsont i magen, igen! :(

Nattinatti
gfadfa

Swarovskisten

Puh, nu är det gjort, ingen återvändo, stenar är beställda, hoppas hoppas hoppas det blir fint nu och att jag beställt lagom många :P Men nu slipper jag iaf ha ångest över det mer, för nu e de gjort :P
Puss!
gfadfa


Dansdräkt

Precis hemkommen från sömmerskan min. Varit för en första provning av min dansdräkt, lite justeringar att göra o så, givetvis, men det ska nog bli bra tror jag ;) Även kollat lite med stenar, och sorry alla ab fans, men de vanliga va snyggare till mitt tyg :P Så nu har jag iaf bestämt mig om det så nu ska jag bara bestämma mig om var jag ska köpa dem :P
Ska väl snart äta nåt, annars blir det att fixa mitt nya minneskort till mobilen (32GB oh yes!) och hjälpa pappa med hans mobil som han fick idag :P
Puss!
gfadfa

Om ni sett en förvirrad männsika i Laröd, var det bara jag

Varit i stan och kollat runt. Hittade inte sånna korta shorts som jag ville ha så blev ett par leggint istället som sömmerskan får fixa till så det funkar, de blir säkert bra ;)
Har också handlat lite smink, kändes som tjejen på make up store ville döda mig eller nåt, typ årets jobbigaste kund :P Kan inte hjälpa att jag är totalt hjärndöd när det gäller smink, bara för att jag inte är nåt sminkproffs? Fick iaf med mig lite glitter och så hem, så är nöjd ;)
När jag kom hem med bussen så hade det börjat regna, så fällde upp paraplyet (som tydligen va sönder redan när jag köpte det, min vanliga tur) och började gå hemåt. När jag gått ungefär en tredjedel av vägen hem inser jag att "vad gör jag? jag har ju min cykel på busshållplatsen!" så de va bara o vända och gå tillbaka, fälla ihop paraplyet och cykla tillbaka i regnet. Kul....INTE!
Jaja, nu är jag iaf hemma. Fickar/äter lite nu så jag ska orka kvällen ;)
Puss!
gfadfa

Tid att passa: 14.28

För då ska jag vara duktig och ta bussen in till stan. Gå några ärenden och förhoppningsvis hitta alla jag ska och behöver :) Om nån råkar va i stan och vill ta en fika så bara hör av er! Alltid öppen för förslag ;)
Puss!
gfadfa

En helt vanlig tisdag

Har väl inte gjort allt för mycket hittills idag om man säger så ;) Fått synkroniseringen att fungera igen mellan min kalender i datorn/mobilen, duktigt irriterande att alla mina inplanerade grejjer bara försvann för nån dag sen. Nu funkar det iaf igen och jag är glad för det ;) Hittade dessutom en funktion så jag har kunnat exportera datorkalendern så att jag kan återställa den om den dampar och försvinner igen :P
Har även gått och sjungit lite för mig själv och konstaterat vilka låtar jag ska ha med mig till Köpenhamn på måndag, ska bara lära mig texten på den ena nu :P Även pluggat lite repliker inför lördag, exiting, oh yes! ;D
Nu blir det väl strax lunch och sen ska jag (måste jag!) bege mig in till stan för att hitta ett par korta helsvarta träningsshort då mina andra jag tänkt ha under min kjol i min dansdräkt (oups, där fick ni en ledtråd hur den ska se ut ^^) har blivit för små (typ krympt i tvätten^;))
Puss!
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
*
Haft en lugn slappedag utan stress
* Sökt ett jobb som matchat min profil, håll tummarna ;)
* Dansat :D

...Negativa:
*
Omotiverad till tusen idag
* Sov på tok för länge
* Ont i ryggen vid vissa dansövningar :(

Nattipuss!
gfadfa

Vad skulle jag göra utan dansen?

Mitt liv skulle vara sååå b om jag inte hade min dans. Typ den enda jag lever för för tillfället, känns som det iaf :P
Videodancen idag va grym. Nästan samma uppvärmning som igår på discon, men inte lika mördande, bara typ hälften så lång och lite enklare övningar, tack för det liksom ;) Haha, fast bra ändå, behöver ju förbättra min kondition nåt fruktansvärt mycket :P Efter grym uppvärmning blev det lite andra övningar och sen dansdansdans ;) Klara med ännu en dans nu (Teeth och I feel pretty) och det känns bra. Dock va mina spagathopp rena skämtet idag, uschusch, ingen aning om vad jag höll på med :/ Hoppas det bara va en tillfällig svacka för annars har jag problem :P Efter träningen stannade jag kvar ett tag och höll Linnéa sällskap (hon va ensam kvar som skulle stänga). Blev lite dans till givetvis ^^ Testat lite på dansen vi ska börja på nästa vecka, wohoo, den är snygg (and gosh it's hot! ;)) så ser fram emot det lite grann nu ;)
Nä, nu blir det o försöka skicka filmen till Linnéa (för min mobil har antagligen lite bättre kvalité på kameran ^^) och sen borde jag gå o lägga mig. Omedelbums! ;)
Pusspuss!
gfadfa

So long!

Nu bär det av till träning, videodance idag :) Härligt att få röra lite på mig! :P
Puss!
gfadfa

Nothing

Sitter och sappar lite vid tvn. Har en 100% chilledag idag, ganska skönt faktiskt :) Blir ju träning ikväll iaf så kommer att göra nånting, men i övrigt idag så orkar jag bara inte.
Såg precis världens coolaste naglar på blogg.se, helt guldiga, finns tydligen nåt folie man kan sätta på naglarna, så coolt! Tror jag ska försöka införskaffa det nåndag, för de va fräcka ;)
Nu blir det tv ett tag till antar jag (börjar dock bli fett trött på reklamen!) och lär väl få ta del av "maffians" tjafs angående nytt folk eller inte, men sånt är väl livet ;)
Puss!
gfadfa

Upp och ner

Har insett att man får extrema humörsvängningar när man är arbetslös och bara går hemma. Ena dagen är man hur positiv som helst och bara yes! idag ska jag få jobb, andra dagen är man total nere och vill inte ens gå upp, känslan av att aldrig få jobb är där, och en tredje gång är det som idag, totalt tomt, orkar inte ta itu med livet, vill liksom ingenting mer än o bara sitta på ändan utan och göra ett skit. Har märkt att mitt humör påverkar bloggen väldans mycket så vill bara säga att jag inte är nån skum person med personlighetsklyvning, dagsformen ändras bara, innerst inne är jag samma positiva jag ;)
Eftersom jag inte känner för att göra nåt alls idag, är det nog precis vad jag ska göra. Känner att jag inte ska tvinga mig själv att göra nåt, för blir bara stressad då och de e vad jag minst behöver nu, ännu mer stress i livet, usch usch :P
Hoppas ni alla har en fin dag i solen! :)
gfadfa


Dagens...

...Positiva:
* SupertrÄning idag
* Fick sett nÄr Peter och My dansade finalen pÅ VM, grattis till den fina femteplatsen!
...Negativa:
* Sov dÅligt inatt
* MÅdde illa under trÄningen
* Fick ont i magen ikvÄll, helt utan anledning :/

Nattinatti
gfadfa

Söndag söndag

TrÄningen idag va bra, dock fruktansvÄrt tuff! Jag trodde att jag var hyfsat trÄnad, men tydligen inte! Trodde jag skulle avlida, men behÖver ju det :P Underbart va de dock inte dÅ jag till och frÅn mÅdde lite illa, har nog nÅn liten infektion i kroppen som protesterar nÄr jag anstrÄnger mig mycket :/  Men men, inget ont som inte fÖr nÅt gott med sig ;) TÄvling om tvÅ veckor sÅ de e bara o kÄmpa pÅ :P
Efter (och lite under ocksÅ) trÄningen sÅ blev det o kolla VM pÅ emmas dator. Live o allt ;) Fick se My och Peter ta en finfin femteplats, sÅ grymt duktiga! :D
Nu har jag varit hemma ett tag, vet inte riktigt vad jag ska hitta pÅ, chillning i soffan antagligen :P
Puss!
gfadfa

Lugn söndag

Morgonen/fÖrmiddagen/lunch har jag Ägnat Åt att ta det lugnt idag. Sov dÅligt inatt sÅ har bara vilat upp mig :) Nu strax bÄr det av in till trÄning, fÅr skjuts tack vare att mina fÖrÄldrar ska pÅ barnkalas, min kusin fyller 10 År. Grattis Oscar! :)
Puss!
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
* Glee ;)
* Fika med Becka
* Mysig familjekvÄll (iaf nÄstan hela kvÄllen)
...Negativa:
* Kallt som attan ute
* Mamma fÖrsÖker leva mitt liv Åt mig

Natti!
gfadfa

Hejt!

Nu lämnar jag soffan för en fikapaus i stan med en härlig jönköpingshelsingborgare ;)
Puss!
gfadfa


Glee

Okej, vet att jag är typ 100 år efter alla andra! Men har aldrig haft tid att följa tv-serier när de går eftersom jag oftast inte är hemma när de sänds. Har inte heller haft nån sida där jag har kunnat se avsnitten när jag kännt för det. Nu har jag dock det (va visserligen ett tag sen jag fick den, men tack becka igen) och därför har jag idag roat mig med några glee-avsnitt. Och ja, jag börjar fastna big time. Har inte kommit så långt (sett tiom episode 4) men tycker ändå de e bra :P Även fast vissa saker är lite väl... ^^
Nu blir det dock en paus från glee, måste vila skallen lite, man pallar inte hur många avsnitt som helts i rad ;) Blir nog lite lunch och så nu :)
Puss!
gfadfa

Goddag!

Idag Är det lÖrdag, helg, vilket innebÄr att man bara kan slappa och ta det lugnt utan att kÄnna skuldkÄnslor fÖr det, toppen! Enligt pappa har jag symptom som tyder pÅ stress, trots att jag inte gÖr nÅt. Men kan hÅlla med honom lite sÅ fÅr en anledning till att gÖra nÄstan ingenting idag. Det enda jag har planerat Är en liten fika, och de e ju bara trevligt ;)
Trevlig lÖrdag!
Puss
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
* Fikat med Jenny
* Hittat inflyttningspresent till Anna
* TrÄffat folk pÅ stan/bussen
* FÖrsta trÄffen med 16+ gruppen
...Negativa:
* Har varit jÄttetrÖtt idag, tror jag sovit fÖr mycket denna veckan
* Blev ingen utgÅng eftersom tivoli tydligen har stÄngt, sÅ stannade hemma istÄllet
* DÅlig blogguppdatering

Nattinatti
gfadfa

Tja'rå!


Nu sticker jag strax till bussen för att ta mig in till stan. Där ska jag gå några ärenden och sen möta upp en viss Jenny för en härlig fika :) Längesen vi sågs så ska bli kul! :D Nä, nu ska jag typ gå ;)
Puss!
gfadfa

Fredag

Kom upp i bra tid idag (ja, jag är lite stolt över mig själv) och har haft en lugn morgon. Lite tidning och lite småfix. Finfint helt enkelt :) Idag är en i övrigt hektisk dag då jag har mycket jag ska fixa och många att träffa, men det är bara trevligt! :D
För övrigt så såg jag precis ett inlägg på blogg.se's hemsida om nån som skrev om höstens makuptrender. Fick mig att börja fundera. Finns det verkligen folk som ändrar sitt sätt att sminka sig beroende på vad som är mode inom makup? Sjukt i så fall ju :P Själv har jag sminkat mig likadant hur länge som helst nu, dock lite variationer emellanåt, men ändå typ samma. Palla hålla koll på trender liksom!? ;D Men sån är ju jag, inte direkt modemedveten heller, mer än att jag upptäcker att attans, de har bytt till ett mode jag inte gillar (eller ibland något jag faktiskt tycker om) i butikerna ^^
Nä, nu ska jag fortsätta pilla med mina naglar, de växer som ogräs må jag säga, men jag klagar inte! ;)
Puss! ;*
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
*
Bestämt (i princip iaf) vilka stenar jag ska ha
* Bra friträning
* Trevliga körtjejer

...Negativa:
*
Sov typ halva dagen
* Sömmerskan har fortfarande inte hört av sig om provning :/
* Segt körrep (eller jag va seg...)

Natti (snart iaf)
gfadfa

Inte min bästa dag om man säger så

Repet idag va inte direkt mitt bästa om jag säger så. Va riktigt opepp, tror de va för att jag är så sjukt trött, hade inte direkt nån motivation idag. Va lite hes också, vet inte riktigt varför, håller kanske på och bli förkyld, men hoppas verkligen inte det!
Puss!
gfadfa

Kör

Har hunnit duscha och äta och lite till så nu bär det av till körrep. Lcuiasånger, hipp hurray! Det känns ju inte alls fel eller så ^^ Hoppas de blir nåt annat också :P Nä, nu måste jag verkligen köra, annars kommer jag för sent!
Pusspuss!
gfadfa

Helt ok

Friträningen idag gick bra. Hann med bussen, och fick veta när den gick, tack vare pappas tidtabell i mobilen, bra ibland ;) Vi va inte så många till och börja med så vi körde soloronder och kritiserade o så. Andra gången jag kört min dans i en och en halv minut, usch vad jobbigt det är! Måste verkligen förbättra min kondition innan tävlingen om drygt två veckor! :o Dock va de en bra träning då jag numera vet ungefär hur långt jag hinner andra omgången (har inget hel dans så börjar om), så vet hur jag ska träna nu typ :) Trevlig friträning helt enkelt! :D
Nu blir det till o skynda mig lite, har en timme på mig lite drygt innan jag ska sticka igen, hejja mig! Så skutt in i duschen ;)
Puss!
gfadfa

Jag fattar nada

Sen när bara försvinner en busshållplats över en natt? Ska ta reda på när bussen går så jag hinner till min friträning, men då säger reseplaneraren bara "hållplats finns inte". NÄHÄ!? Får väl åka upp lite random och hoppas bussen kommer hyfsat nära den tiden jag går upp... Skumt!
Puss!
gfadfa

Torsdag 12:26

Hejhallå! :D
Idag ser ut som en sån där trist höstdag, mulet väder och det blåser massor. Tur jag inte ska va ute speciellt mycket idag! (bara typ gå till och från bilen/bussen ^^)
Får se vad som händer idag. Träning och kör är inplanerat iaf :P Har precis suttit lite med mina swarre som jag fick hem igår och fixat så jag kan testa dem mot olika underlag men fortfarande vet vilken som är vilken (satt dem i ordning mellan två tejpbitar ^^) och tror faktiskt jag bestämt mig nu :)
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Blir väl en stunds jobbsökande eller så, kanske är snäll och viker ihop tvätten eller så också. Får se vad jag känner för helt enkelt :P
Puss på er!
gfadfa

Onsdag 21:35 - Nu känner jag att jag lever

Skrev detta inlägget igår, som ni ser i runbriken, men hann aldrig färdigt innan jag skulle av bussen (dampmobil) och sen orkade jag inte fixa klart det när jag kom hem, så skriver klart det nu istället ;)

StÅr o vÄntar pÅ den dÄra bussen igen, ovanligt va? ;) Danspassen idag var precis vad jag behÖvde, en riktigt genomkÖrare! :D
Tekniken: UppvÄrmingen dÖdade mig inte fÖr fÖrsta gÅngen denna terminen! Visst, blev varm och svettig men dog inte, ett stort steg i rÄtt riktining, helt klart! FÅr dock fortfarande problem att andas under den ena Övningen, vilket Är sjukt obehagligt, hoppas jag slipper det nÄsta gÅng! I Övrigt va tekniken rÄtt chill, trÄna kickar, piruetter (dubbel bÖrjar komma tillbaka igen, tjohoo!) och splitthopp. Vanlig trÄning med andra ord ;)
Zumban: FÖrsta lektionen ever, o de va riktigt kul! Svetten bara rinner men tiden gick sjukt fort, de 50 minuterna sa bara swosch! Roliga steg som utvecklas hela tiden, mycket najs, rekomenderar det verkligen! Dock kÄnde jag mig urlÖjlig nÄr vi kÖrde reggeton, inte bra o ha linnea som trÄnare dÄr, eftersom de e "hennes grej" och hon Är grym :P HÅller denna veckan tummarna fÖr att vi blir fler dock (va bara tre idag) sÅ kursen blir av :)
Friträningen: Bra träning! Vi va hela fyra stycken (så blir det när man har friträning så sent) men de va bara bra eftersom lilla salen blir trång fort :P Vi körde show and get feedback vilket jag behövde. Dansade till nästan rätt tempo för första gången, om de nu verkligen va det? Linnéa sa att de va typ guld men jag tvivlar ^^ Va iaf sjukt långsamt! Haha :P Har tränat i typ superstartempo alla mina friträningar (eftersom de e vad de flesta ska/vill) så när det nu blev sivlertempo kändes det som slowmotion :P Fast kanske bra, man hinner verkligen med att koncentrera sig på varje steg och så :P Fick iaf possitiv feedback och det kändes bra, typ första gången jag kunnat min dans och visat upp den. Givetvis finns där saker jag måste träna massa på! Hej att jag ska göra tiltar hela friträningen idag :P
Tre grymma träningspass som jag verkligen behövde! Onsdagar gillas mycket ;)

Puss!
gfadfa

Dagens... ...

Dagens... ...Positiva: * Städat * Handlat * Massor av träning * Anmält mig till både Västerås och Kalmar tävlingarna * Känns verkligen som att jag kan min dans nu ,och fick positiv feedback så hysterin inför tävling börjar lägga sig lite ...Negativa: * Fortfarande inte fått jobb * Blev sen och fick stressa för att hinna till träningen Nattipuss! Angie


On my way

Sprungit runt som en yr hÖna i panik. Lagat ostomelett i panik (tack fÖr passningen pappa!). Bytat om i panik. Ätit i panik. Plockat ihop mina grejjer i panik. Cyklat till bussen. Nu stÅr jag hÄr och vÄntar pÅ bussen och kan pusta ut. Jag hann! Usch, hatar att stressa sÅ mycket jag gjort idag. Dumma tv! :P
Nu kommer snart bussen och tar mig in till danshuset dÄr jag ska spendera resten av min kvÄll. TekniktrÄning, paus, zumba och sen fritrÄning pÅ det. F
År se om jag orkar fritrÄningen dock :P
Trevlig kvÄll pÅ er!
Puss
gfadfa

Stenar!

Tihi! Jag har fått mina stenprover nu. Åh, finafinafina! :D Haha ;) Hej beslutsångest nu liksom! :o Hinner dock inte kolla jättemycket på dem nu då jag måste skynda mig att göra lite mat innan jag ska åka till träningen :)
Puss!

Crazy

Fick bara en sån grym känsla av att jag bara vill go totaly crazy och gå ut o skrika och dansa som en galning, undrar om man kan lagra känslor? Ska iaf försöka spara min crazy-feeling till på fredag då de e partyyy med mitt knasiga söta lilla troll Becka som kommer hem om en sväng! :D

För övrigt har jag kunnat konstatera att jag är sjukt lättpåverkad av reklam idag. De hade reportage om snabbmat och pommes i tidningen imorse, och nyss visades en reklam för sibylla med pommes, gissa vad jag är sugen på!? SUCK! Men är fruktansvärt sugen på pommes just nu! Men ska stå emot, behöver ju inte frossa i mer onyttigheter än jag redan gör om dagarna ^^

Det blåser fortfarande ute, men de e iaf sol! :D
Puss
gfadfa

Dagens goda gärning

Nu har jag varit och handlat så pappa slipper det efter jobb. Ibland är jag snäll alltså. Typ gjort alla hans sysslor idag ^^ Ibland så får man sig en knäpp :P
Nu ska jag äta lunch av mina nyiknöpta varor, namnam ;)
Puss!
gfadfa

Ut o få frisk luft

Okej, det blir affären!
Ciao!
gfadfa

Rubrik

Idag är en dag som alla andra. Känner att inspirationen tröt något precis när jag tryckte "skriv inlägg", bra där... ;) Men skriver lite iaf, flummvarning dock ;)
Idag gick jag upp sent, de va så varmt och skönt under täcket ^^ Kunde då konstatera att vi haft ett mini strömavbrott nångång vid 7-8 tiden idag. Tillräckligt för att min klockradio skulle ha lagt av och sen börjat räkna hur många timmar det gått sen den va utan ström (va typ 3 nånting när jag gick upp) men inte tillräckligt för att klockorna i köket skulle ha ställts om, mystiskt :P
Efter frukost och tidningsläsning (hej morgonvana och pensionärsvarning) beslutade jag mig för att det var dax att dammsuga, fett skitigt överallt här hemma. Så sagt och gjort, en halvtimme senare va här rent och fint igen :) Nu har jag precis surfat runt lite på platsbanken och sökt några jobb, känner att jag varit inne där lite mycket senaste tiden, känner typ igen alla jobb vid det här laget (de har jag sökt, de har jag sökt...), suck!
Eftersom klockan börjar bli en del och min mage börjar bli hungrig igen (okej, de e den typ alltid, men iaf!) så ska jag nog ta mig nåt o äta nu strax. Ska gå o handla sen nångång också. Borde kanske göra det innan jag äter. Hrm, får se. Blir nog så :P
Puss i blåsten!
gfadfa


Dagens...

...Positiva:
* Diskat m.m.
* PÅminnt Eva om och kolla om jobb
* Kladdkaksbak och kortspel, o nya mÄnniskor, trevligt :)

...Negativa:
* JobbsÖkandet gÅr trÖgt, fortfarande ingen intervju eller nÅt alls
* Kan inte bestÄmma om jag ska med till skillinge eller inte
* BrÅkat med mamma, igen. Tror seriÖst hon har som hobby att tÄnka ut nya saker hon kan beskylla mig fÖr och gnÄlla pÅ!
Natti
gfadfa

Solen skiner och vinden tjuter

Blev ingen städning idag, lite dåligt av mig, men får fixa det imorgon istället tror jag. Behövs verkligen dammsugas i hela huset :o Fast lite duktig var jag ändå för har diskat undan, tömt diskmaskinen och plockat undan lite diverse grejjer :P
Nu har jag (as every day) suttit vid datorn typ hela dagen, skickat intresseanmälningar till jobb och surfat runt lite. Även suttit och smådregglat lite över spandexhouse.com hej grymt fina tyger liksom! Fast har ju redan beställt (och fått) mina så blir se men inte beställa :P Har varit en lugn fixardag idag med andra ord :P
Nu bär det strax av ner till andreasgården för korsdraget. Bakning står på schemat idag (kladdkaka, yumyum!), får se hur det går ;)
Pusspuss!
gfadfa


Redan lunch?

Måste säga att tiden går ganska fort när man sitter vid datorn. Nu är klockan redan halv två och jag inser att jag nog borde äta lunch nu strax, får se om jag hittar nåt gott ätbart i huset ;)
Fram tills nu har jag faktiskt varit duktigt och fyllt i massa jobbansökningar/intresseanmälningar till olika ställen, känner att jag börjar kunna de program de olika arbetsplatserna använder sig av vid det här laget :P
Nä, mat var det visst! Måste bara kommentera också att fb e fett efter, mitt inlägg från då innan tolv kom precis upp där nu :P Bra automatisk uppdatering där ;)
Puss!
gfadfa

Stormvarning

Jaha, ännu en dag är här dådå, eller ja, den har ju varit här i ganska exakt tolv timmar, bara det att jag inte utnyttjat mer än en och en halv av dem i vaket tillstånd ;)
Har inga större planer för idag, som vanligt med andra ord. Ska nog va duktig och städa lite sen, om jag orkar förstås ;) Precis fyllt i tävlingsanmälningar till Västerås och Kalmar, känns gött o kunna kryssa i "silver" måste jag säga :D Vet dock inte om jag ska till Kalmar-tävlingen. Vill, men vet inte om nån annan discodansare ska med, o vill ju inte åka som ensam discofjolla :P Ska prata med folk imorgon innan jag lämnar mina lappar ;)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Får väl se var det bär ;)
Puss!
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
* SÖkt nÅgra fler jobb
* Pannkakor till kvÄllsmat! Yum
* VideodancetrÄning
* Kunde konstatera att mina spagathopp faktiskt bÖrjar se okej ut (tycker jag iaf)

...Negativa:
* TrÖttare Än trÖttast
* Ätit godis, inte bra! Typ trÖstÄter, mÅste sluta med det
* Har fÖr tillfÄllet en hemsk huvudvÄrk som vÄrktabletten inte tar
Natti
gfadfa

100% sannolikhet för fail

Asså, tror de e nån oskriven lag som säger att första pannkakan man steker alltid ska bli pajjad, misslyckas alltid med den första! Fast idag failade den andra med, hrm :/ Haha :P Har iaf ätit pannkakor till kvällsmat vilket var riktigt gott, yumyum! Nu blir det mer chillande framför dator/tv (börjar tröttna rätt rejält på det kan jag säga!) innan det bär av till dh för lite videodance, trevligt trevligt :)
Pusspuss!
gfadfa

Klick hit, klick dit

Okej, är fruktansvärt trött på att sitta och klicka runt på af's hemsida och platsbanken och försöka hitta jobb som kan passa mig. Dessutom känns det dömt att misslyckas redan från början då det garanterat är hur många som helst som söker de jobb som ligger uppe på platsbanken. Suck! Att vara arbetslös utan meriter, erfarenhet och utbildning suger fett mycket! Fortsätt plugga så länge ni kan säger jag bara! :o Dumma mig...
Jaja, får väl hålla tummarna för att nån snäll personalansvarig gillar mig och mitt cv och erbjuder mig en intervju iaf!
Puss
gfadfa

Alla dansare drömmer om Swarovski

Tihi! Nu har jag precis beställt "stenprover" till min dansdräkt. Eftersom jag är världens veligaste människa har jag beställt prover på 6 st olika färger så jag kan se vilka som är finast och vilka jag vill ha på min to be dansdräkt. Tjohoo! Haha ;)
Puss!
gfadfa

Solen skiner

Mår bättre idag, har sovit bort det mesta av vad det nu var jag jag hade igår, känns okej nu. Alla gör misstag och fel ibland :P
Vet inte riktigt vad som händer idag, ska nog bara ta det lugnt, känner jag det nog är vad jag behöver innan jag går in i väggen eller nåt... Hoppas alla får en fin dag i solen!
Puss
gfadfa

Dagens...

(även fast jag nog är uppe ett tag till så skriver jag inlägget nu, orkar inte bråka med mobilen senare...)

...Positiva:
*
Friträning, dansen börjar verkligen sitta nu!
* "Vanlig" träning
* Bokade jobbintervju
* Mysig kväll
* Fått lära mig hur pappa gör köttfärssås ^^

...Negativa:
*
Jag är naivast i världen
* Jobbintervjun blir inte (ska avboka imorgon, så de har inte dissat mig eller så)
* Jag blev deppigare än deppigast och känner bara för att gå i ide tills nästa sommar
* Jag är trött och lat
* Fick stressa hem helt i onödan i eftermiddags

Nattinatti
gfadfa

Är man dum så är man

Eftersom jag gjort dålig research på vad jag sökt för jobb får jag skylla mig själv. Skippar intervjun imorgon då de inte alls handlade om det jag trodde :@ Jag är en sån idiot som inte tänker alls! :(
Just nu känner jag bara för att lägga mig ner och gråta en skvätt och sen aldrig resa på mig igen, orkar inte detta! Jobbsökning är hopplöst för nån utan utbildning och erfarenhet. SKitochmögochfantahelavärlden, typ. FML!
gfadfa

Läskigt

Efter en lugnt eftermiddag och kväll har jag fått reda på att jag ska på anställningsintervju imorgon, läskigt värre! Men det går säkert bra, är vad jag intalar mig själv iaf :P Får se lite vad det är för ett jobb o så, blir säkert bra :)
Har även hunnit dampa på vårt internet som la ner, nåt fel på strömmen tydligen men efter att pappa fibblat lite så började det fungera igen, tack o lov eftersom jag hade grejjer jag va tvungen o kolla på internet.
Nu blir det väl snart sängen antar jag, har en del att göra imorgon.
Puss!
gfadfa


Helger = mindre bloggande

Precis som rubriken sÄger blir det oftast mindre inlÄgg pÅ helgerna, speciellt pÅ sÖndagar. FÖrklaringen Är att jag oftast inte har datorn igÅng plus att jag har megatrÄning pÅ sÖndagar :P
Iaf. Idag har jag dÅ haft bÅde fritrÄning och sen vanlig trÄning, fast den vanliga va inte sÅ vanlig idag :P Vi kÖrde fÖrst slowdisco, vilket Är kul men annorlunda (o Är inte spreciellt bra pÅ det) och efter det lite styrke och samarbetsÖvningar. Ganska lagom trÄning idag med tanke pÅ att jag kÄnner mig vÄldigt trÖtt och seg :P
Nu Är jag precis hemkommen och har duschat o lite sÅ. Stressade hem fÖr att min mamma ringde innan andra trÄningspasset o sa att de behÖvde bilen klockan tre sÅ jag skulle skynda mig hem. Givetvis visade det sig nÄr jag vÄl kom hem att sÅ inte alls va fallet och de e fortfarande hemma. Suck pÅ min mamma assÅ! :@
Vet inte vad som hÄnder resten av dagen, det fÅr vÄl tiden utvisa :P
Puss pÅ er!
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
*
Träffat Tess o söta familjen!
* Haft en skön "lugnet före stormen" kväll hemma i soffan
* Underbara vänner

...Negativa:
*
Sms-strul, kunde inte smsa vår smsgrupp :(
* Andra sms-komplikationer...
* Jag har inte huset för mig själv längre

Nattinatti
gfadfa

Bitchy mom

Hej. Sen va de kört. Redan efter ordet hej började mammas och min första irriterade konversation. Konstigt när hon kommer till bilden upphöjd över molnen och bitchigt ber mig att flytta på mig (typ 10 meter) när jag stått o väntat på dem i typ 20 minuter. Inte hej, hur e de, eller hej, tack för att du hämtar oss, utan hej, kan du flytta dig dit bort, vi har mycket grejjer. Trevligt! Suck. Fortsatte på hennes överlägsna stil hela vägen hem så nu är jag lagom irriterad och känner bara att jag vill skrika och slita mitt hår. Åh, jag älskar att bo hemma! Not.
Nä, nu ska jag inte klaga mer (fick ju trots allt ett "tack för att du hämtade oss" när vi kommit in genom dörren, efter att vi lämnat deras kompisar pensionärsparet). Blir sängen istället så jag kan sova av mig min ilska och vara go o glad (kexchoklad) på träningarna imorgon!
Pusspuss!
gfadfa

Tut tut!

Efter att ha fördrivit tiden med dåliga kriminalserier på tv och roliga dansbilder på fb och diverse skumma sms är det äntligen dax att bege mig till stan för o hämta "di gamle" ;)
Så se upp i trafiken, nu kommer en trött Angelica! :P
Puss!
gfadfa


Bättre iaf

Verkar som om de bara va nåt miniskumt. Den konstiga smärtan och obehagskännslan börjar släppa nu, inte helt över, men mindre, vilket känns bra iaf, hoppas de försvinner helt och aldrig kommer tillbaka igen, usch! Tycker inte om att få sånna plötsliga "sjukdomstecken". Bättre nu iaf, fokuserar på de så känns det bra ;)
Puss
gfadfa

Vad händer med mig?

Okej, mitt magont va visst inte hunger, och det har börjat sprida sig uppåt mot halsen och också bak i ryggen, börjar bli orolig över vad det är :/ Någon som kan be mig o lugna ner mig o säga att de kommer gå över snart lika snabbt som det dök upp? Snälla? Uschusch :/
Puss!
gfadfa

Mysig lördag

Eftermiddagen hos Tess va helt underbar! Världens sötaste lilla kille och världens snällaste människor! Riktigt härlig eftermiddag med mycket prat och skratt! :D Very much love :D

Sen jag kom hem (efter att ha tankat på vägen hem, hej att alla gubbar stirrade på mig!) har jag pratat med och underhållit Becka när hon gick till sin vän Elin (för de va väl så hon hette (a)) och inte mycket mer. Nu ska jag äta för jag har ont i magen, hm, inte så bra antar jag? Medan jag äter njuter jag av finalen av so you think you can dance, trots att jag missat hela säsongen (illa), men man kan ju alltid njuta av bra dansare! :D

Pusspusss!
gfadfa

Så bär det av igen

Bjuder på den något miffade bilden på mina nymålade naglar, kände för att spåra lite, längesen jag gjorde det! ;)
naglar

Nu är det dax att klä på sig för ska snart köra iväg till stan. Där ska jag plocka upp Sara innan vi åker vidare för o hälsa på Tess o bebisen! Åh, ska bli så roligt att få träffa Tess igen, så längesen nu! :D
Trevlig eftermiddag till er alla!
Puss!
gfadfa

Igår igår

FIlmkvällen hos Johanna igår va riktigt härlig! Vi började med att kolla idol ett tag tills folk kommit. Efter det blev det film och massa kakor och glass :D Vi såg filmen Airplane, vilket nog är den sjukaste filmen jag sett! 100% åttiotal och helt sjuka grejjer mitt i handlingen (som knappt fanns ^^), äeh, helt sjuk, men ganska kul sådär tillsammans med massa härliga vänner en fredagkväll ;) Efter den va klar tänkte vi se en film till, men de fanns för många viljor så det slutade med massa konstiga klipp på youtube resten av kvällen istället :P
Summerat va de en mysig och härlig kväll tillsammans med några av de bästa, myys! :D
Pusspuss
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
* Bakat i massor
* Supermysig filmkvÄll hos Johanna
...Negativa:
* Gick upp sent
* BrÄnde halvt min sockerkaka
* Fetedag
Nattinatti!
gfadfa

Jossi

Nu bär det av till Johanna för filmmyskväll med tjejerna!
Trevlig kväll alla!
Puss!
gfadfa

Mat dådå

Är väl dax att börja laga mat nu så jag hinner äta innan jag ska sticka om lite mindre än en timme. Blir falafel med snabbmakaroner idag tror jag, o sallad förstås ;) Orkar inte nåt mer avancerat idag ^^
Puss!
gfadfa
Svar -> Pamela S: Tack för tipset, ska kolla upp de tror jag, fast är inte jättepepp på att jobba gratis i början ;)

Bakdag

bakverk

Kom inte upp ur sängen förän sent idag, trist men sant. Har svårare och svårare för att gå upp nuförtiden, svårt o motivera sig att lämna det varma täcket när man inte har nåt o göra när man kommer upp iaf... :P
Idag såg jag iaf till att ha nåt o göra. Efter vanlig morgonrutin (sjukt hur fort man etablerar en rutin) åkte jag till affären och handlade diverse ingredienser som jag behövde till mina bakprojekt idag. Blev tre olika grejjer, varierat resultat dock:
Sockerkaka med chokladkross:
Blev lite bränd på ytan (stod 30-35 min i receptet, hade den bara inne i 26 min men den blev ändå bränd). Dock blev den god iaf om man bara skar av toppen, så får väl va hyfsat nöjd ändå¨, trots allt smaken som räknas ;)
Muffins med Dumle:
Var nära ögat att jag glömde dumlen (lite fail det hade varit, japp!) men kom på det i sista stund. Dock jäste muffinsen över dumlen, så den syns inte på bilden, men de e där nånstans ;) First time ever på dessa också (precis som sockerkaka med chokladkross) så är nöjd med hur de blev trots att man inte ser kolorna ;) Får se hur de smakar ikväll, inte smakat än ;)
Rågbullar:
Har tänkt göra sånna länge, hade dock inte alla ingredienser till de jag brukar göra (glömde att där skulle va filmjölk i) så testade ett nytt recept. Kan bara säga att jag tror de är väldans kompakta, för mjölmängden va hyfsat överdriven och insåg det för sent (snark) men får se hur de smakar sen nån gång när jag är sugen på ett mättande mellanmål ;)

Nu tänker jag pausa lite och kolla lite grejjer här på datorn innan de e dax att göra mat. Ska till Johanna ikväll för filmmys (därav muffinsarna ^^) så blir hyfsat tidig mat idag med :P
Puss på er i solen!
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
* Åkte och trÄnade trots allt, kÄnde mig duktig ;)
* SÖkt nÅgra jobb
* Diskat och tvÄttat som den duktiga dotter jag Är
...Negativa:
* TrÖtt o lat tjey!
* InstÄllt kÖrrep, som jag faktiskt sett fram emot!
* TrÄningsvÄrk, igen...

Nattinatti
gfadfa

Hagel och regn, hösten är definitivt kommen

Hittade faktiskt nÅt o gÖra trots allt ;) FÖrutom att tvÄtta lite till har jag fortsatt pÅ ett projekt jag bÖrjade pÅ fÖr lÄngesen, det dÄra linnet jag skulle sy, om nÅn minns ;)
Iaf sÅ tog jag tag i det hela idag och har nu kommit en bra bit pÅvÄg, bara blixlÅset kvar och nÅgra justeringar sÅ det passar ordentligt, sen e jag klar! :) Blev inte riktigt som jag tÄnkt mig, men fÅr prova det o sÅ nÄr det Är fÄrdigt innan jag dÖmer ut det ;) Hoppas det blir snyggt pÅ iaf! :D
Nu har jag dock lagt ner projektet fÖr idag, orkar inte mer, blixtlÅset Är lite krongligt och det krÄvs full koncentration o de har jag inte vid denna tiden pÅ dygnet :P FÅr fortsÄtta en annan dag :) Blir tvn istÄllet resten av kvÄllen, vet inte riktigt vad jag ska se, blir nog sappande mellan robinson (som jag inte sett alls) och true talent (som jag sett ett halvt avsnitt av igÅr). NÅt tips pÅ vad som Är bÄst? :P
Puss pÅ er i regnet!
gfadfa

Jaha, och nu då?

TrÄningen gick bra, va vÄl inte en av mina effektivaste pass direkt, men skyller pÅ mycket folk och en grym trÄningsvÄrk i lÅr och rumpa, ajaj ;) Fick ocksÅ bevittna en fruktansvÄrt vacker vurpa av Linnea, otroligt graciÖst faktiskt, sÅ bara det gjorde det vÄrt att jag tog mig dit ;)

Nu skulle jag egentligen suttit i bilen pÅ vÄg till ett kÖrrep, men icke dÅ! Ingrid har migrÄn sÅ det blir ingen Övning idag :( Har ingen aning alls vad jag ska hitta pÅ nu istÄllet, har skyndat mig (eller iaf varit effektiv) sen jag kom hem frÅn trÄningen fÖr att hinna med alla mina mÅsten (Äta, diska och tvÄtta) sÅ nu vet jag inte vad jag ska hitta pÅ resten av kvÄllen... FÅr se vad jag orkar :/
Trevlig kvÄll!
Puss
gfadfa

Latmask, lägg ner!

Okej, jag ska resa mig ur soffan innan rumpan växer fast och pallra mig iväg till dh. Behöver det. Vill det nog inners inne. Och där är alltid någon härlig människa. Så de så! Skäpning Nilsson. Byt om. Nu!
Okej, förvirrat inlägg kanske. Men det blir så ibland.
Puss!
gfadfa

Beslutsångest

Har friträning som börjar om 40 minuter ungefär. Mer opepp än jag är nu kan man typ inte bli. Men jag skulle verkligen behöva träna. Åh, vet inte om jag ska åka in en stund eller inte! :o Irriterande :/ Fast vad skulle jag annars göra? Fortsätta leta jobb på af och skicka random mejl för random tjänster? Hm. Jaja, får väl se hur det blir. Borde verkligen. Hrm.
Puss!
gfadfa

Försoffningen tar sin början

Har varit sysslolös i snart två veckor, och känner redan hur motivationen börjar försvinna. Negativa svar har definitivt bidragit men också bristen på sökbara jobb, kan lätt säga att ens självkänsla börjar försvinna sakta men säkert nu, och orken med den. Känner mig verkligen latare än latast, usch! Tycker inte alls om detta, inte konstigt att arbeslösa människor blir på dåligt humör efter ett tag. De e urtrist att leta jobb och bara få negativa svar tillbaka! Usch. Om du känner nån eller vet nån som söker folk, snälla säg till mig o rekomendera mig!
Hoppas alla ni andra är på bättre humör och har en bättre dag än jag idag...
Puss!
gfadfa

Dagens... (Då internet gett upp blir det f...

Dagens... (Då internet gett upp blir det första smsinlägget på länge) ...Positiva: * Fått uppdaterat mina uppgifter på af * Varit och handlat, vilket behövdes * Träning * Städat ...Negativa: * Åkt in till stan helt i onödan * Andningssvårigheter under uppvärmningen, läskigt värre! * Blev på dåligt humör när jag kom hem ikväll * Påbörjat en bok som verkar minst sagt långrandig Nattinatti! Angie


Träning!

Teknikträning i discon väntar nu. Ska bli härligt, trots att jag inte ser fram emot den jobbiga uppvärmingen ;) Nä, måste verkligen köra nu, åt alldeles för länge (inte bra att läsa tidningen när man äter, tar 100 år då!).
Puss!
gfadfa


Rent och fint

egoboost
Såhär ser jag ut idag ;)

Städningen är finally done, och så skönt att det är gjort! Har skullat städa hur länge som helst, äntligen är allt damm och annat skräp borta och de e rent och fint igen :D

Nu när jag har varit så duktigt och tagit tag i mitt liv litegrann belönar jag mig med en minifika, skorpa med ost! Blev så himla sugen på skorpor när jag satte mig här så va tvungen o ta en :P Men får inte blir för mycket, ska äta innan träningen idag = tidig middag :)

Puss på er!
gfadfa

Lunch och annat sånt dära


Blev en räksallad på Graffiti till lunch idag, namnam! =D

Nu har jag varit hemma ett tag, skulle uppdaterat på vägen hem men min mobil hade psykbryt så de gick inte :/

Haft ytterligare ett fruktansvärt onödigt besök på af. Det första jag får reda på när jag kommer dit är att jag inte behöver vara där för att uppdatera min profil, det räcker att ringa kundtjänst! Men tack för att den andra bitchen informerade mig om det liksom! Suck. Så bara att gå därifrån igen, slapp visserligen timmeskön, men kändes väldans onödigt iaf. Men nu har jag iaf fått uppdaterat mina uppgifter, och fick uträttat lite ärenden i och på väg hem från stan också. Kunde dessutom konstatera att vädret skiftar sjukt mycket idag, när jag kom till busshållplatsen för att åka hem blåste det så mycket att min hörlur blåste ur mitt öra! :o när jag gick av bussen va de strålande sol o varmt och nu precis började det spöregna, mysko höstväder, jadåå!

Nä, nu ska jag sluta sitta här och dega, städning är vad som står på schemat!
Puss!
gfadfa

Står som vanligt och väntar på en buss

Goddag ;)
StÅr (as usual) och vÄntar pÅ bussen fÖr att finally ta mig in till af och uppdatera mina uppgifter, hoppas dÄr inte Är sÅn  megakÖ idag ocksÅ! Efter mitt  besÖk dÄr blir det vÄl lunch innan jag beger mig hem igen. Har bestÄmt mig fÖr att idag ska bli en stÄddag, behÖvs verkligen!
Ha en bra dag alla trevliga!
Puss
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
*
Sökt lite jobb och lite sånt dära
* Träffat underbara Sara
* Korsdraget är igång igen!
* Varit en snäll dotter och skjutsat mina föräldrar till stan mitt i natten
* Vunnit 1000kr!

...Negativa:
*
Fått ytterligare nåt nej från jobbsökningar, suck, känns som ett hopplöst projekt för tillfället! :(
* Sovit dåligt plus gått upp första gången fem i morse ledde till trött Angelica
* Inte besökt AF som jag hade tänkt, suck på mig, får bli imorgon
* Känner att jag redan börjar bli försoffad, inte bra alls!

Nattinatti
gfadfa

Tofs, totte, snodd, kärt barn har många namn

BlubbTofs
kände för att bjuda på en bild av min (något kvaddade) frisyr från idag, får inte riktigt till flätan runt knuten, men det kommer väl så småningom ;)

Rubriken kommer sig av en liten konversation mellan mig o mina rymlingar (aka becka o mitra) om dialekter och konstiga ord, vi har ju typ skapat en skåns ordlista på beckas fb-profil vid det här laget xD Ganska kul är det iaf, speciellt ord som är så olika i olika delar av Sverige (typ totte). Konstigt att det har blivit så, det är ju trots allt samma språk (trots att det finns de som påstår att skånska är daska etc.), mysko ;)

Nu ska jag nog göra mig lite mat, börjar nämligen bli hungrig nu. Blir nog varma mackor eller nåt liknande, orkar inte va mer ambitiös än så vid denna tiden på dygnet. Börjar känna av att jag va uppe före tuppen i morse, gäsp!

Pusspuss
gfadfa


Vattnet är onödigt svart

:)
Såhär inbjudande såg havet ut idag, usch! Vill inte ha höstmörker och grådaskigt hav :(

Hade en riktigt härlig eftermiddag med underbara pratglada Sara. Fick titta på små presenter (o hittade en söt en!) och sen blev det en mysig fika på Ebbas med massa prat! Riktigt härligt! :D Det gillas!
Sen att jag blev lite sen till Korsdraget träffen e en annan sak, blir så när man har trevligt och inte riktigt kollar på klockan ;) Äsch, sånt som händer! Och missade inte nåt direkt heller så va lugnt ;)
Nu har jag nyligen kommit hem efter en trevlig och lite hysterisk träff och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Borde nog göra nån mat, men fortfarande mätt sen fikan, får väl bli snart nångång! ;)
Pusspuss
gfadfa

Efterlängtat möte

Nu bär det strax av in till stan för att träffa härliga underbara Sara. Vi ska gå en sväng på stan o fika lite, en toppeneftermiddag helt enkelt! :D
Hoppas ni alla har en trevlig dag i solen :)
Puss
gfadfa

1000kr rikare!

Tjohoo! Fick precis ett mejl som gjorde mig överraskad och glad. Var från Handelsbanken som berättade att jag var en av tre vinnare som vunnit 1000kr i deras "frikortstävling"! Fett najs! Hade typ glömt bort att jag deltagit i tävlingen över huvud taget, och trodde verkligen inte jag skulle ha en av de vinnande motiveringarna. Kan tyvärr inte dela med mig av min motivering, för minns den inte ^^ Riktigt härligt iaf, och välbehövligt för mig som är arbetslös, lite extra klirr i kassan är ju aldrig fel ;)
Hoppas på att resten av dagen fortsätter va toppen! ;D
Puss på er i solen!
gfadfa

Mitt i natten

Godmorgon alla! TrÖttare Än mig Är det svÅrt o va nu, snark! Man undrar vad man gÖr uppe innan klockan fem pÅ morgonen, hu! Tur man inte behÖver va det varje dag. Och Är nog lite tur att jag sovit dÅligt/lÄtt inatt, vaknat flera gÅnger sÅ aldrig kommit ner i riktigt djupsÖmn, vilket gjort det lÄttare o vakna nu nÄr jag skulle upp, tror jag iaf :P
Nu Är det snart dax o kÖra, ska tydligen hÄmta ett annat par pÅ vÄgen ocksÅ, hm :P LÄr behÖva guidning dit ;) SÅ fort jag lÄmnat "di gamle" sÅ blir det direkt hem igen och ner i sÄngen, sova, ja tack!
Pusspuss
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
* TrÄning igen fÖr fÖrsta gÅngen pÅ en vecka!
* KÄnde mig duktig pÅ Videodancen idag (piruettrÄning, hurray! ;D)
* Pratat med bÄstaste Mitra och Rebecka i nÄstan 1,5 timme!

...Negativa:
* Inte gjort nÅt vettigt alls pÅ hela dagen
* LÅng feberattack igen, vilket innebÄr att jag borde uppsÖka en lÄkare, igen! :(
* MÅste stÄlla klockan jÄttetidigt fÖr att jag ska vara snÄll dotter och skjutsa mina fÖrÄldrar inatt...
Nattinatti
gfadfa

Telefondejt

Precis haft en ett megasamtal (1h och 26 min) med mina sÖtisar Becka o Mitra. SÅ hÄrligt att bara prata massa om allt mÖjligt! :D Saknar vÅra fikastunder, men de lindras lite av vÅra telefondejter iaf! ;D DÅ mina fÖrÄldrar gick o la sig fick jag gÅ ut pÅ kontoret istÄllet sÅ mitt prat inte skulle stÖra dem, och det resulterade i mitt fina telefonklotter som ni ser pÅ bilden ;) Haha, kreativiteten flÖdar nÄr man pratar telefon ;D
Nu ska jag gÖra ett dagens inlÄgg och sen blir det sÄngen, ska upp klockan 05.00 inatt fÖr att skjutsa mina fÖrÄldrar till stan, de ska pÅ semester till Tyskland tills pÅ lÖrdag. Oh yeah, huset fÖr mig sjÄlv! ;D
Pusspuss
gfadfa

Dax att åka!

Blir träning trots en pytteliten kroppstemeraturhöjning, inte tillräckligt för att hålla mig hemma! ;) så nu ska jag bara byta om o sen drar jag till danshuset för lite videodance, kommer va lagom lost eftersom jag missade förra gången :P
Puss på er!
gfadfa


Träning i fara

Kännt mig varm hela eftermiddagen och nu när mina föräldrar kom hem va mammas första kommentar (eller nästan första iaf) "oj vad du är varm". Kul liv jag har. Hoppas inte jag har feber för vill verkligen åka iväg o träna idag, bud på o träna oavsett egentligen, så jädrans van vid feber ändå ju... Fast vill inte riskera o bli ännu värre så jag inte kan träffa Sara imorgon, hm :/ Får se hur det blir. Håll tummarna för att jag inte har feber utan bara är ovanligt varm!
Puss
gfadfa

Mitra, min Mitra

Mitra emigrerar till göteborg
Min söta älskade lilla Mitra är grymt saknad sen flytten till Göteborg! O som att strö salt i såren missade jag henne när hon va hemma om i helgen, uschligt värre! Saknar dig iaf megajättemycket och längtar tills vi kan ses igen! Hoppas jag hinner hem till en liten telefonkonferans (;)) ikväll, annars måste vi prata nån annan dag, snart! Puss på dig älskade du!
gfadfa

Latast i stan

Jag är nog latast i stan för tillället. Inte gjort ett dugg idag! Usch! Tv-tittande och fb-nördande är inte bra alltså! Får skärpa mig till imorgon, för nu e de för sent att hitta på nåt vettigt. Snark! Jag måste snart hitta nåt o göra i livet, annars kommer jag nog växa fast i soffan...
Puss!
gfadfa

Dagen idag

Så var det måndag igen, och ännu en vecka utan nåt och göra ligger framför mig. Just idag orkar jag verkligen inte göra nåt vettigt heller, blir en efter läger vilodag idag tror jag. Dock träning ikväll, finally, inte tränat på år o dar (en vecka)! så kommer ut o får göra nåt idag iaf.
Trevlig regndag allesammans!
Puss!
gfadfa


Uppdatering från helgen som gått

Helgen har varit härlig och kul, fylld med läger på Heljarödsgården! Därav dålig uppdatering då internettäckningen inte va på topp direkt, så orkade inte bråka med min mobil ute i ödemarken ;)
Lördagen började med att jag gick upp vid åtta (GÄSP!) för att fixa mig o packa o sånt, sen bar det av mot Heljaröd vid halv tio. Väl där blev det härligt återseende med alla de små konfisarna, både från vinterlägret och sommar. Mys! Efter det har lekar, "lektionspass", sång och mat (i massor! mat hela tiden, as usual på sånna läger) avlöst varandra blandat med en hel del fritrid hela helgen, härligt härligt!
Haft en skojsig helg med underbara människor helt enkelt!
Puss på er!
gfadfa


Dagens...

...Positiva:
* Fika med Becka
* Registrerat fler CVn idag
* HÄrlig fÖrfest
* MÅnga kÄnda ansikten pÅ bussen hem, trevligt trevligt :)
...Negativa:
* DÅlig musik pÅ Tempel (fÖrra gÅngens topp va visst en engÅngshÄndelse)
* Skumma killar
* Jag ska upp tidigt imorgon och packa till lÄgret fÖr de har jag glÖmt gÖra idag...

Nattinatti!
gfadfa

Minitacos!

Ibland Är det bra med rester ;) Hittade tacokyckling i frysen sÅ blev minitacos till kvÄllsmat idag. BrÖd, ost och tillbehÖren pÅ tallriken blev det, gott gott! :D
Nu Är jag pÅ bussen mot stan och sen mot Pernilla fÖr fÖrfest! Bild pÅ kvÄllen outfit kommer kanske senare om jag fÅr tillfÄlle o fota den ;)
Pusspuss!
gfadfa

Tihi

Fika o shoppingrunda på stan med Becka va mys och trevligt o ja, bra helt enkelt! :D Blev dock ingen shopping för mig då min budget inte tillåter det för tillfället... :/
Sen jag kom hem har jag varit duktig och skrivit mina tackkort till studenten (sent, ja! men fick dem för nån dag sen bara...) men annars inte gjort mycket vettigt.
Nu ska jag äta lite o sen blir det till o fixa sig inför utgång ikväll, tjoho! =D
Pusspåer!
gfadfa
Bjuder på mitt elektoniska tackkort (man får ha sånna när man inte har adressen till alla... :P)
Student


Idag idag idag

Gick upp rätt sent idag, skönt med sovmorgon ju! ;) Tog det lugnt, läste tidningen och gick och duschade. Packade in paket ;) Sen blev det datorn en stund för o kolla upp lite grejjer o sen flög tiden bara iväg, nu är jag sen, som vanligt!
Blir mer blogg sen antar jag ;)
Puss!
gfadfa

Dagens...

...Positiva:
* LÄmat fler cv, sÖkt fler jobb
* kÖpt presten till Becka
* Effektiv fritrÄning
* FÖrsta repet med kÖren, mÅnga nya, skojskoj!
* Supermysig tjejkvÄll hos Lisa. Love y'all!
...Negativa:
* Extremt mycket folk pÅ af sÅ blev ingen uppdatering idag :/
* TÄnkte fel sÅ fick Åka ner om stan pÅ vÄgen hem frÅn trÄningen, kÄndes fett onÖdigt kan jag sÄga!
* Gjorde bort mig totalt och svÄngde fel nÄr jag skjutsade pernilla till anton ikvÄll, pinsamt!
* Fetat mig, igen, kÄnns som om jag skriver detta alldeles fÖr ofta, skÄrpning!
* 100% mobildamp :( vill inte lÄmna in den men mÅste snart :(
Nattinatti
gfadfa

Hit o dit o fram o tillbaka

Friträningen idag va toppen, kändes faktiskt riktigt bra! Dansen börjar sitta nu, även fast jag gjorde lite miniändringar idag med, man kan ju bara inte låta bli! ;) Tror de blir toppen iaf, o som Sara sa, man ska inte förvänta sig att lyckas i sin första silvertävling så de e bara kötta o se hur det går ;)
Nu har jag varit hemma en stund, hunnit duscha samt skriva ihop ett snabbt personligt brev till Sunwing, Annie berättade att det var sista ansökningsdag idag till tjänsten som showartist och varför inte? Tänkte jag, så skrev ihop en ansökan och skickade in den. Får se hur det blir ;)
Nu ska jag stressa lite (alltid dessa torsdagar) och göra vid mig o försöka få i mig nåt o äta innan det bär av till första repet med kören för hösten :) Efter det blir det en sväng till Lisa för filmmys med några av tjejerna, tipptopp!
Pusspuss!
gfadfa


En dag på stan

Fika
Fikapaus pÅ Espresso House pÅ knutan, jadÅ! :P
Blev inte nÅn af-uppdatering idag fÖr dÄr va sjukt mycket folk, tÄnkte inte pÅ att de  e den fÖrsta idag, sÅ dÄr va en o en halvtimmes kÖ, nej tack! FÅr Åka dit nÅngÅng nÄsta vecka ist :P fick dock sagt hej till Annie som ocksÅ va pÅ af idag vilket va trevligt :)
IstÄllet fÖr af-vÄntan blev det lunchmacka pÅ Cafe Birger, en liten svÄng pÅ stan, har kÖpt present till Becka o lite annat till mig sjÄlv.
Nu sitter jag pÅ eh och fikar, fÖr missade bussen precis sÅ hinner inte hem om innan fritrÄningen :/ Hade ju egentligen lovat mig sjÄlv att jag inte skulle fika massa inyttigheter lÄngre, men vad ska man annars hitta pÅ nÄr man har 40 minuter att fÖrdriva pÅ egen hand i stan?! :P FÅr trÄna extra hÅrt idag sÅ jag fÅr bort fikan ;)
Puss pÅ er!
gfadfa

September

Dagen idag bÖrjade med en orolig natt, inte sovit bra alls, vaknat flera gÅnger, bÅde pÅ grund av vÄrme och pÅ grund av min smÄrtande hÖgerarm, och jag som trodde det gÅtt Över!
Nu pÅ morgonen/fÖrmiddagen har jag fÖrutom allt vanligt (Äta, duscha m.m.) uppdaterat min profil pÅ af, anmÄlt mig till hÖgskoleprovet och lite sÅ. Nu sitter jag pÅ bussen pÅ vÄg till af sÅ de kan uppdatera mig i sitt system (suck) och sen ska jag sÖka ett jobb och kÖpa present till becka :)
Trevlig dag i solen!
Puss
gfadfa

RSS 2.0