Att vara jag

Det finns inte mycket som jag avskyr mer Än att gÅ och lÄgga mig nÄr jag Är arg eller irriterad. TyvÄrr tvingar mamma mig till detta alltfÖr ofta dÅ hon inte kan stÅ upp fÖr sig och ta konflikter fÖrÄn precis innan vi skiljs Åt och gÅ och lÄgger oss. SÅ var Även fallet idag. Denna gÅngen handlade det om mina stockholmstexter som jag egentligen inte tÄnkt skriva om hÄr, men nu blir det sÅ iaf. Jag vet om att jag bÖrjat plugga pÅ dem alldeles fÖr sent, men det har att gÖra med att allting blivit fÖr mycket i min liv. Jag har ingen motivation kvar och alla mina drÖmmar har fÖrvandlats till mÅsten av olika anledningar. En av dem Är pressen frÅn olika hÅll, frÄmst frÅn mamma. Jag tror inte ens hon vet om eller fÅrstÅr vad hon gÖr mot mig, men det hon sÄger och gÖr pressar mig nÅgot fruktansvÄrt och har fÅtt mig att just nu mÅ vÄldigt dÅligt psykiskt. Jag har helt enkelt ingen livsglÄdje kvar just nu vilket har gjort att jag inte orkat ta tag i saker som fÖr bara nÅgon mÅnad sen betydde allt fÖr mig och som jag ville med hela mitt hjÄrta. Jag kÄnner helt enkelt ingenting alls. Samtidigt vet jag att jag mÅste fullfÖlja och gÖra mitt bÄsta, dÄrfÖr kÄmpar jag ÄndÅ, trots att det tar emot, men det underlÄttar inte direkt med en mamma som bara pressar och inte tror ett dugg pÅ en och inte kan ge rÄtt stÖd i detta lÄget. DÄrfÖr Är jag just nu ens tveksam pÅ om jag fÅr Åka upp till sthlm pÅ onsdag (kan du inte texterna imorgon Åker vi inte)... Vad som hÄnder kan endast tiden utvisa, men jag hoppas jag kan fÅ tillbaka mig sjÄlv snart igen och bÖrja leva pÅ riktigt, fÖr det hÄr Är inget kul alls och jag mÅr helt ekelt inte bra, trots att det kanske verkar som det. Avslutar nu med att be om ursÄkt fÖr det lÅnga deprimerade inlÄgget som kanske Är mer till mig sjÄlv Än till andra, jag hoppas ni fÅ lÄsare har Överseende med detta.
God Natt
Angie

Plugg+jobb

Sitter just nu på jobb nr.2 och fördriver tiden. Min uppdragsgivare är ute på vift och jag är klar med de uppgifter jag fått sen innan, dvs att jag just nu bara sitter och glor och väntar på att han ska dyka upp igen så jag kan få nåt nytt att göra. Duktigt drygt kan jag säga. Det ända som är bra med det hela är att jag fått lite extra tid till att plugga texterna inför Stockholm på torsdag, vilket verkligen behövs. Just nu känns det som om jag kommer göra bort mig så fullständigt och att det kommer bli totalt meningslöst att jag ens åkt dit, men får hoppas på motsatsen! Vill ju att det ska gå bra.
Nä, får väl hitta på nåt vettigt nu ;)
Puss
Angie

Tävlingshelg

Igår var det åter igen dax för tävling. Denna gång bar det av till Katrineholm för rikstävling. Hade för första gången på väldigt länge inte direktfinal, vi var hela 11 startande så en semifinal kördes också, vilket är ett tecken på att det är en stor tävling :P Semin gick bra tyckte jag, kändes inte helt hundra så trodde inte jag skulle gå vidare, men var ändå ganska nöjd med min prestation då dansen satt hyfsat och så. Till min förvåning (och lättnad) gick jag vidare till finalen med 2 x av tre möjliga. Men där tog det stopp på min glada humör. Var riktigt usel och det var hemskt, fick uppleva tävlingen för två veckor sen igen, upprepade mig nåt fruktansvärt och  kom aldrig ur min onda spiral. Så irriterande! Var fruktansvärt sur efter ronden och jag ber om ursäkt om jag snäst av någon och den tog illa upp, det var inte meningen! Var bara riktigt besviken på mig själv och därför arg mot folk. Slutade totalt 6a (157) vilket inte alls känns bra, det ända som ändå är positivt är att jag fick en etta i bedömningen, vilket gör katastrofen lite mindre jobbig.

Dock gick det bra för många andra från DH vilket ju är roligt. Säger ett allmänt grattis så jag inte missar nån! ;D

Nu blir det mer vila, har extremt ont i mitt vänsta lår, hela låret, och de e inte kul alls. Har också ont i axlarna men det har jag typ efter varje tävling, spänner typ mig när jag dansar tror jag så får extra träningsvärk eller nåt. Hoppas det går över till imorgon iaf! :P

Angie

Vårkänslor

Solen
Idag har solen kommit fram pÅ riktigt, den vÄrmer till och med!
NjÖt av den redan pÅ busshÅllplatsen. Sen ocksÅ under mina vÄnder fram och tillbaka i stan. Har gÅtt Än hit och Än dit fÖr att Äta, shoppa lite infÖr tÄvlingen och sen fixat fotledsskydd sÅ mina fÖtter kan fÅ bÖrja mÅ bra igen. Fick mig sen en tjugominuterspromenad innan pappa plockade upp mig halvvÄgs lÄngs strandpromenaden, sÅ skÖnt vÄder! Riktigt hÄrligt med frisk luft och allt :D En hÄrlig dag helt enkelt :)
Nu blir det o packa lite infÖr helgen sÅ jag slipper stressa imorgon :)
Puss!
Angie

Snuvigt

Idag är en sån dag på jobb när det inte händer ett dugg. Igår bara flöt allt på och det var ingen dötid alls. Idag är det tvärtom, det händer typ inget och de e hur mycket dötid som helst, skumt att de kan va så olika från en dag till en annan... Iaf. Får väl käka lite nu och så, tider går ju hur som helst frammåt iaf ;)

Puss
Angie

Sjuk

Åter igen har jag fallit för förkylningsvirusets kraft. Wonderful, really. Eller inte. Riktigt kass tajming faktiskt. Jag som hade sett fram emot att jobba gärnet och sen träna massvis hela veckan inför tävlingen på lördag. Istället ligger jag hemma i soffan och degar och kan varken jobba eller dansa. Hoppas på att må tillräckligt bra för jobb imorgon, kan ju inte bara gå här hemma och dega, de e inget kul!
Trots sjukdom har jag iaf fått gjort en hel del välbehövligt idag, så alltid nått. Tyvärr har jag ju tusen saker till jag måste göra, men just nu orkar jag inte mer så kollar nån gammal repris på X-factor USA, segar och önskar att någon kunde trolla hit en semla eller två, hade varit gott nu.

Puss!
Angie

Hungrig

Sitter på jobb med kurrande mage. Inte okej faktiskt. Åt dessutom ganska nyligen en fransbrödbulle, så borde itne vara hungrig! Trist nog har vi sålt slut på alla bullarna för dagen också så jag kan inte välja att äta en till, suck! Varför är man hungrig redan halv elva? :o
Annars idag har det varit post o sånt som vanligt. Cigg-leverans också så lite mer och göra idag. Plus att vi nog slått rekordet på hur fort bullarna sålde slut, helt sjukt! Redan 9.45 var alla bullarna slut, insane! Så nu e de bara massa fikabröd kvar. Hm, man kanske skulle unna sig en muffin idag? Fast inte nu, senare, lite tidigt för såna onyttigheter ;)
Hoppas ni har en bra dag i det trista vädret. Gå försiktigt om ni ska ut, de e halt! Inga brutna ben tack ;)
Puss!
Angie

Torsdag

Idag är det torsdag och väldigt lugnt på jobb. Har typ redan gjort alla rutingrejjer (typ tidningsreturer, posten och sånt) och just nu har jag nada att göra. Typ alltid helt dött i butiken vid denna tiden på dagen, jag har varit för effektiv idag eftersom jag inte har nåt kvar, snark! Jaja, ska nog ta mig i kragen och utnyttja tiden till att plugga lite dans inför helgen och sen plugga lite texter till Sthlm. Bara två veckor kvar, Gaaaah! Tiden går för fort, fattar inte hur jag ska hinna lära mig allt, tur det är lov nästa vecka så jag har massa lediga kvällar med tid att hinna göra en del.

Oups, nu kom postens nästa leverans, dax att jobba lite nu då! ;)
Puss
Angie

Bloggtorka

Det är inte så att jag inte har något att skriva. Det är bara det att jag inte har tid att skriva det jag vill. Hittade nu när jag loggade in ett halvskrivet inlägg från förra veckan som jag aldrig hann avsluta och nu är det väldigt inaktuellt :P

Iaf, de senaste veckorna har jag hunnit vara på weekendresa i Sälen (vet inte om jag nämt det tidigare?), haft både första och andra lektionen som danslärare för de små söta liven, stukat foten, tävlat utan att ha dansat min dans sen i november med stukad fot (kom trea singeln så är ju ett okej resultat med tanke på omständigheterna) och jobbat en hel del. Nu nyss lyckades jag också skicka iväg lite papper jag skullat göra i typ tre-fyra veckor också har jag fixat min visumansökan inför körresan till USA senare i vår, så nu ligger jag lite i fas med livet igen ;) Så skönt att kunna bocka av saker på sin "att göra"-lista.

Nu blir det nog en lite lättare kvällsmat (gjorde gräsligt fula men ändå goda crepé's till lunch så är fortfarande ganska mätt) och sen lite vila innan jag antagligen beger mig till street- och videodance-träningar, foten håller förhoppningsvis en träningsdag till ;)

Puss på er!
Angie


Kaos i hjärnan


Nu är min hjärna så full av mina koreografianteckningar att jag bara blandar ihop allt, känner att det är dax att lägga ner för idag, får hoppas lite har fastnat iaf och så får jag ta resten imorgon, håll tummarna för mig! Men slutar dock inte jobba helt nu, tror jag ska sätta mig och börja skriva namn på namnbrickorna, lär ju ta sin lilla tid, är väl sådär 40-50 stycken att göra, tjoho... :P

Puss för nu
Angie

Torsdagkväll

Tränatränaträna.

Har precis ätit en god egengjord phad-thai (love hemkunskapsboken med egna ändringar) och är grisigt mätt, men vad gör man. Bara på det igen, dansa dansa dansa, pluggplugg! Måste hinna med iaf hela 4-5 och en bit av 6-8 idag, annars kommer jag dö imorgon typ :P men det ska nog gå, nästan klar med 4-5 :)

Nä, back to work!
Pussis
Angie

Torsdag


Nu nyss har jag precis mumsat i mig den här smaskiga lakritsmarängen som lite eftermiddagsfika, är väldans sugen på att ta en till, men tror jag skippar det, lite väl krydd :P

Idag har jag jobbat som vanligt. Sen pluggat fk-danser på bussen hem. Kastat i mig en tallrik yoghurt och två skorpor och sen snabbt bytt om. Pumpat bakdäcket på cykeln så mycket jag hann (det var i desperat behov av luft) och sen cyklat till bussen igen. Haft en kul, lite flummig men ändå bra friträning. Natalie och jag gick igenom paren för första gången sen i november, kändes ändå helt okej, det ska nog gå det dära ;) Jag har även kollat lite på min egen dans, testat en ny början, får se om det blir den eller inte sen, och lite sånt smått och gott.

Har varit hemma nu en stund och kollat lite mejl och fikat och så. Nu ska jag ta tag i livet och kötta fk och bliss-koreografierna så de börjar sätta sig. Bara två dagar kvar nu till starten ju :o Men det ska nog gå, hoppas jag :P

Pusspuss
Angie

Träningsvärk imorgon? Jadåå!

Tog bussen till jobb imorse då pappa var hemma och väntade på låssnubbarna som skulle fixa vår nya altandörr. Det resulterade till att jag blev tvungen att gå upp en halvtimme tidigare (06.00), men de va inte så farligt. Iaf inte förän jag satt mig på bussen, gäsp! Fick verkligen anstränga mig så jag inte skulle somna och missa hållplatsen, men jag klarade mig ;)
Lite kaos sen på jobb då det blivit missförstånd så vi va tre stycken istället för två, så mindre än vanligt att göra, lite segt... Men annars en ok dag så långt :)
På väg hem passade inte bussarna (som vanligt) och jag fick en craving på capuccino och gick till Waynes där det blev lasange och den dära koppen capuccino, och väl var det för insåg att jag omöjligt skulle haft tid att laga ordentlig mat hemma idag :P
Sen hem, perfekt tajming, kom ut två minuter innan bussen gick. Igång med datorn och skrivit koeografianteckningar inför jobb i helgen, gaah, fattar inte hur jag ska hinna lära mig allt! :o Men det ska väl gå på nåt sätt :P
     Nalle               Träningsnalle
Kvällen började sen med en snabb tur ut till Höganäs sportcenter (körde vilse på vägen) för att kolla lokalen vi ska ha lektioner i på lördag. Därefter i flygande fläng till dansen för två riktigt köttiga styrka/teknikpass, gosh att jag kommer ha träningsvärk imorgon överallt. Men tyckte ändå det gick ganska bra för att vara första gången med guld-sstar gruppen, bara lite förvirrad emellanåt ;)
Nu har jag fixat lite mer koreografianteckningar och hunnit duscha lite och så, och hällt i mig litervis med vatten eftersom jag var smart nog att glömma min vattenflaska hemma idag, bra där Angelica!
Nu väntar sängen så jag orkar ännu en fulltecknad dag med träning, plugg och kör.

Puss!
Angie


RSS 2.0