Totalt kass tisdag

kaos
Idag började bra, men sen blev allt bara katastrof. Så fort jag satte mig i bilen blev allt kaos och humöret skönk som en sten. Kaos i skallen och kaos överallt. Klumpig som jag är lyckades jag dessutom köra på e kant på vägen till jobb så jag fick punka på höger fram. Gaaah! Tur i oturen va jag ganska nära jobb, och dessutom vid farfars parkering så jag kunde sätta bilen där och lyckas förklara var den var för pappa. Powerwalk till jobb efter detta, ingen bra början! Riktigt arg och irriterad hela morgonen, givetvis gick det inte ut över kunderna, men Donna fick sig en avhyvling, förlåt!
Dagen på jobb flöt ändå på, dock ganska lite och göra idag, lite segt!
Sen när jag skulle hem upptäckte jag att min plånbok var borta, kul liv! Har dock hittat den nu, den låg hemma... Men iaf så blev det problem med bussen, fick skicka sms-biljett och tack o lov för en snäll busschafför som inte pallade vänta utan jag fick gå på så länge. Tur va det för trots nytt simkort funkar det fortfarande inte att skicka sms-biljetter och sånt från min telefon, gaaaah! :@ Så ska åka ner och kasta den på nån teliagubbe imorgon.
Väl i stan blev det snabbt in i bilen för att åka och fixa nytt pass. På den lilla stunden i bilen hann jag och mamma tjafsa rejält om punkteringen, hon är hysterisk och vill känna sig som en bättre mamma gen om att bestämma mer över mig så nu får jag inte köra till jobb på morgonen utan pappa får skjutsa mig istället, tror dock att jag har kvar min "billicens" under eftermiddag/kväll... Suck! :(
Pass då, fick ta tre foton för att jag 1) stod lite snett, 2) blinkade. det tredje blev dock inte bättre det, ser ut som en förrymd fånge typ men ja, är väl nån regel som gör att alla myndighetsfoton blir gräsliga.

Nu har jag varit hemma ett tag, betalt av lite skulder (förlåt igen för att jag glömt det!) och fixat lite sånt. Nu ska jag nog plugga lite danser innan jag beger mig ner till ungdomsgruppen. Skippade konfan idag då jag redan sagt att jag skulle bli sen/inte hinna dit och har 1000 andra saker för mig denna veckan. Sorry!
Nu är romanen slur ;)
Puss!
Angie

Att vara en mes

Det är dax att ta tjuren vid hornen på jobb. Jag vet om det. Ska göra det. Bara inte nu? Suck! Varför ska jag vara en sån velig liten mes jämt när det gäller konfrontationer!? Borde lära mig, ge mig själv en spark där bak och sen bara göra det som måste göras, det försvinner ju inte bara för att jag skjuter upp det? Borde lärt mig det vid detta laget. Okej, skärpning Angelica. Det blir inte läge nånsin att konfrontera sin chef, bara gör det! Hejja mig. Idag eller imorgon ska det ske!
Hjälp mig? Skicka lite jädra anamma till mig? ;)
Puss!
Angie

Upp och ner

Igårkväll vändes mitt liv helt och tvärt upp och ner utan att jag har någon möjlighet att påverka det. Åh, det är så hemskt när man inte kan/får göra som man vill! Hoppas bara att det kan lösa sig, än så länge är det inte helt kört, bara nästan. Åh jag vill! Säger inget om vad det gäller tills det är helt definitivt för vill inte få massa arga människor på mig, men kan säga så mycket som så att det gäller min älskade dans! Åh!
Angie

Tiden går för fort!

Känner att bloggen just nu är väldigt inaktiv. Skulle behöva en blogg-app även för android så jag kan blogga ordentligt på busssen eller så när jag har nån sekund över. Annars hinner jag helt enkelt inte, har typ aldrig igång min dator längre och jag har inte ork/tid att blogga via internet på mobilen, men visst, får kanske tid/ork snart igen, det får vi se ;) Tills dess fyller jag mina dagar med dans, dans, dans och lite dans till ;) klämmer in lite kör däremellan också. Annars bara egna träningar plus att jag snart ska börja träna barn också, tjohej, vi får se hur det kommer gå ;)
Puss på er!
Angie

Göteborg

Scandic Mölndal
Sitter just nu på ett golv i ett hotellrum i Mölndal, livet kunde varit sämre ;)

Fredag
Jobb som vanligt, eller nä, egentligen inte som vanligt, för jag fick sluta tidigare ;) Men jobbade nästan full dag iaf. Sen hem och packa och göra mig iordning för resan till Göteborg. Som vanligt hade jag 100 saker för mig, så hann inte det tidiga tåget. Det positiva med det var att jag slapp bussen till stan, pappa körde mig istället, han är snäll han ;) Det dåliga var att jag tänkte helt fel, tåget skulle gå 16.53 och det gick jag efter och trodde därför jag hade gott om tid, tänkte inte ett dugg på att det tar 15 minuter att köra till stationen också. Så trots att jag haft god tid från början fick jag stressa som bara den och hann inte inom och köpa nåt som jag tänkt göra på knutan utan de va bara o köpa biljett snabbt som bara den och sen springa ner till tåget, men jag hann iaf ;) Två dryga timmar senare, efter att stört mig på två killar som satt snett framför mig och pratade jättehögt (hela vagnen hörde dem) hela resan, var jag då framme i Mölndal. Efter att gått omkring lite förvirrat kom jag tillslut åt rätt håll och såg Scandic, så sen va de inte så svårt att hitta ;) Väl framme checkade jag in och packade upp lite innan jag gick ner och åt.
Mat
Grillad Sikfile, mums! Riktigt gott var det :) En cappucino på det så var min kväll gjord.
Efter maten vandrade jag tillbaka till mitt rum (som för övrigt är ett dubbelrum med en utfällbar våningssäng, och jag har det helt för mig själv! :D) och tränade lite på min dans till utbildningen. En dusch senare gick jag och la mig under dubbla täcken då det är lite kyligt här (minusgrader ch is på fd vattenpölar, snacka kontrast mot lilla helsingborg).

Lördag
Gick upp i god tid. Gjorde mig iordning. Åt en god och stadig hotellfrukost innan jag satte mig på bussen mot Askim. Efter diverse samtal till telia utan att få min mobila plånbok att funka var jag framme på träningsanläggningen samtidigt som några andra tjejer. Efter mycket om och men (en tjej fick peka ut vägen till oss) hittade vi rätt dörr in till elexia. Sjukt fint plejs måste jag säga! Sen har en dansfylld dag följt, vi har dansat i princip hela dagen med bara kortare vattenpauser och en hyfsad lunchrast. Under eftermiddagen har vi tränat på att lära ut, vilket blev lite tröttsamt då vi kört samma enkla korta koreografi hela eftermiddagen, något trött på den nu! Men tror det gett lite iaf ;) Något mör nu kan jag ju säga, endast ett träningspass sen november är nog inte den ultimata förberedningen inför en heldag med dansträning ;) Efter att ha fått sluta en halvtimme tidigare än beräknat (10.00-17.00) fick jag och Jessica som också bor här på hotellet skjuts av en snäll tjej från utbildningen som ändå skulle hitåt, supersnällt! :)
Efter att vi båda hunnit fräscha till oss (duschat och sånt alltså), åt vi en god kvällsmat (idag blev det pepparstek) och satt och snackade ett tag. Sen delade vi på oss och sen dess har jag kollat lite tv, gjort läxan vi fick (skriv ett brev till dig själv) och repeterat en del på danserna (vi fick en liten koreografibit till idag) som jag ska lära ut imorgon. Nu ska jag ta ett sista ryck med en hemuppgift som jag nyss kom på att jag glömt göra och sen blir det sängen för min del så jag klarar examinationen imorgon ;)

Puss på er!
Angie

Förvirrad som vanligt

Hade ingen aning om att det kunde ta så lång tid att hitta tåg/buss-tider mellan/i helsingborg-göteborg, snark! Har tagit mig typ hela eftermiddagen att sammanställa ett papper med alla helgens tider, snark! Nu insåg jag dessutom att det är hög tid att äta om jag ska hinna med det innan kören som börjar ikväll, inte den bästa dagen för nystart direkt då jag fortfarande inte börjat packa eller nåt, men jaja, det löser väl sig, får väl ta ett tåg senare imorgoneftermiddag eller nåt så jag hinner bli klar... Nu blir det mat iaf. Hoppas ni har en bra och inte lika stressig kväll som jag!

puss!
Angie

Storm igen

blomma
Tycker det blåser upp till storm väldigt ofta nu för tiden, de e inget kul, kunde nästan inte gå frammåt när jag skulle till bussen nu i eftermiddag. Därför bjuder jag på en bild från i somras, för just nu vill jag inget hellre än att ha sommarvärme igen!

Idag lyckades jag äntligen övermanna mitt illamående och kunde va på jobb det tiden jag ska vara där. Kändes bra. Fast samtidigt var det ganska sent, inte så många som trotsade vädret och gick ut idag så var inte så mycket att göra, och när det väl kom kunder kom alla på en gång så det blev lite kaos, och sen ingenting igen, suck!

Nu har jag varit hemma en timme ungefär, tog en evighet att ta sig hem idag för jag missade bussen precis i stan och fick stå där och skulle stått där och fryst i en kvart, men det blev bara tio minuter för jag gick inom och köpte lunch på subway, mums! Så länge sen jag åt nåt därifrån så blev extra gott i och med det.

Egentligen har jag hundratusentals saker att göra idag men bara för att det är så mycket har jag glömt hälften och vet inte var jag ska börja dessutom. Kanske packa? Kanske gå igenom dansen? Kanske skriva ut tåg/buss/spårvagnstiderna? Suck på mig alltså ;) Jaja, får väl ta tag i lívet nu nångång.

Puss
Angie

Upp och ner

Igår blev det bara en timmes praktik för min del, sen var jag tvungen att gå hem för jag mådde nåt så fruktansvärt illa. Så det blev sängen hela förmiddagen och sen när illamåendet blivit bättre så blev det till o äta lite, sen terminsstart med konfirmanderna.

Idag började precis som igår, mådde hur illa som helst så jag åkte hem direkt idag, inte lönt att stanna. Hem och sov bort illamåendet och sen åkte jag in igen vid elva. Sen praktik hela dagen typ, hem lite efter fyra.

Nu har jag kollat lite inför min göteborgsresa till helgen, försökt fatta hur jag ska ta mig från A till B och lite så, men tror jag börjar få koll på det nu, det löser sig nog, kan ju inte mer än att gå vilse :P

Lite annat som ska fixas nu också, sen vila massa, hoppas på att slippa må dåligt imorgon, pallar verkligen inte det!

Puss
Angie

Trötter

Dagen idag började med en ganska tung morgon, tröttare än tröttast om man säger så. Kom iaf iväg i tid och fick lämnat av både mamma och pappa vid resp. jobb innan jag själv körde ut till min praktik. Eftersom vi efter vanliga registrerandet av nyanlända brev/paket på morgonen hade det ganska lugnt så gjorde jag klart min posten utbildning och är numera certifierat postombud eller vad man säger. Efter en liten påhälsning av farmor (som bor precis i det området vid praktiken) och min kusin som var hos henne på besök bar det av hemåt igen efter cirka 6 timmars jobb. Inom Anna påväg hem från bussen för att hämta upp en klänning hon lånat av mig. Sen snabbt hem i "snöstormen" (det snöade iaf ganska mycket, kanske inte storm dock). Väl hemma deckade jag en timme i soffan, mycket välbehövligt och väldigt skönt måste jag säga, hu vad trött man kan vara ibland!
Nu har jag iaf återhämtat mig lite och fått i mig lite mat, så är inte lika trött längre. Blir anmälning till mina danskurser nu och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, vila hoppas jag iaf ;)

Puss!
Angie


Mysdag

Dagen började med bakning, scones till frukost minsan! Det är inte varje dag det, snarare första gången :P
Sen lite söndagsmysmorgon innan jag gjorde mig iordning och åkte över till Jenny som kom hem igår :D Brun va hon, men inte mördande så hon får leva ett tag till ;) Efter att ha väntat på henne ett tag (inte klar, som vanligt ;)) så körde vi ner till stan. Blev tre timmars fika på Espresso House med massa prat, supermys!
När jag kom hem igen blev det att avsluta mitt påbörjade surdegsbak, blev lite sisådär, inte haft tålamod nog så surdegen va inte riktigt klar så det jäste inte riktigt som det skulle, men blev ätbart ändå. Får bli bättre lycka nästa gång, för nu vet jag ju hur det ska vara :P
Har även hunnit med att avsluta del 1 av min posten utbildning, känns bra :)
Nu ska jag pusta ut och vila resten av kvällen, imorgon börjar första hela arbetsveckan, snacka om att jag kommer vara trött i början, upp tidigt och sånt trams ;)
Puss!
Angie


Tjofftjoff

Svettig chey
Trött och svettig chey, men en nöjd sådan!

 Har äntligen tagit tag i det dära livet igen. Lite dansträning hemma inför tränarutbildningen nästa helg (kan nästan dansen nu, så det går åt rätt håll :)) och sen en joggingtur på det. Va i princip död när jag kom hem. Tror inte det har tagit så lång tid som det gjorde att springa rundan idag och jag var dessutom stelare än en pinne när jag skulle strecha efteråt, men man måste ju börja nånstans? Kondition och smidighet är ju färskvara så är ändå lite stolt att jag pallade springa hela rundan (3,2 km) i hyfsat tempo i motvind ändå efter i princip två månaders träningsuppehåll. Nu ska jag försöka hålla igång detta så jag pallar när de "riktiga" träningarna drar igång igen om drygt en vecka. Ska försöka strecha lite varje dag. Ska försöka ge mig ut o springa iaf två gånger i veckan (okej, en iaf!?) när det inte regnar. Kämpakämpa. Det här ska bli en bra termin :)

Puss!
Angie

Praktik

Efter att ha mejlat min handläggare på af igår fick jag ett samtal från henne idag, var så god och börja din praktik imorgon. Tackar! Ibland kan det hjälpa att mejla och ligga på lite, slapp vänta på en massa grejjer som skulle skickas med posten ;) Så imorgon börjar jag min praktik, vet inte riktigt när och så, ska ringa min handledare senare och bestämma med honom och så :)
Har också varit duktig och börjat titta på de danser jag ska lära mig till min utbildning om en o två veckor, bara att ta tag i livet så ska det nog gå ;)
Kram!
Angie

Jul och nyår

paket
Till jul får man inte vara snål, för det är lika kul att ge bort paket som att få!
Jul och nyår har nu passerat i en rasande fart. Julafton kom och gick med massa mat och paket, men tyvärr ingen julkänsla alls (hade min släng runt 1:a advent). Men det blev en mysig afton iaf.
Sen en veckas latande i soffan med mängder av godis och annat onyttigt, som alltid i mellandagarna. Fick träffat några härliga människor jag inte sett på ett tag också, härligt härligt!
Nyår blev en otroligt lyckad kväll, bästa nyår tror jag tom! Riktigt kul kväll, hade kunnat festa hela natten men blev bara till typ tre för sen kom skjutsen hem och då va de inte mycket och be för, sista bussen hade ju redan gått ;)
Nyårsdagen blev som alla andra nyårsdagar, upp runt tolv och börja dagen med frukost framför nyårskonserten på tv och sen bara massa slappande efter det. Som det ska vara helt enkelt.
kalenderframsida
Kalenderframsida, får se vad kalendern fylls med för spännande händelser i år!
Nu är det alltså 2012. Får se vad detta året har att bjuda på, förväntningarna är ganska många. Ett första besök i NY med kören ska överlevas, mitt (antagligen) sista disco SM ska förhoppningsvis gå toppenbra (och är helst i guld tills dess) och jag ska kommma in på skådespelarutbildningen eller arkitektutbildningen nånstans. Mycket som ska klaras av helt enkelt, blir förhoppningsvis ett fullspäckat år! Tänker dock börja det med att uppfylla förra årets höstdröm - jobb! Praktikplats fixad sen den 30/12 så nu ska bara af godkänna det hela innan jag kan börja, och sen förhoppningsvis få jobb på riktigt ;)

Ha nu ett toppenbra 2012 alla härliga människor i bloggosfären! Vi får se hur det blir med bloggandet för min del, orkar/vill/känner jag för det blir det en massa inlägg, men det kan också bli längre pauser dåodå, vi får se helt enkelt!

Puss!
Angie


RSS 2.0