Helgen som gått

Har haft fullt upp i helgen så har inte hunnit blogga nåt alls, så nu blir det en liten helgsammanfattning istället!
En midsommarnattsdröm
Teatern i fredags var riktigt bra. Visserligen var inte alla skådespelarna några toppskådisar och visserligen sa de lite fel emellanåt, men ja, sånt är livet på en vanlig stadsteater... Storyn va iaf bra, det drevs med både det ena och det andra (bla. Dunér och teaterrestaurangen) och det var ett kul upplägg. Pausen kom i precis rätt ögonblicknär det verkligen behövdes en paus och tjamingen på grejjerna var bra. Så överlag en bra pjäs helt enkelt. Hade lätt rekomenderat er att se dem om det inte varit så att det var den sista föreställningen som vi gick och såg i fredags...

Lördagen bjöd på en intensiv show med mina fk&bliss grupper. Lite kaos med placeringar etc. på genrepet men det löste sig tills showen skulle börja och jag är iaf nöjd och de föräldrar jag pratade med verkade också mycket nöjda med upplägget. En bra avslutning helt enkelt!
Efter showen skyndade jag hem och åt och vilade i nån timme innan det bar av till ga-hallen för genrep inför min egen show med dh dagen efter. Hängde i ga-hallen i fem timmar innan jag tog mig hemåt vid nio-tiden, ganska hyggligt trött tjej då, men vi hade kul och det är ju huvudsaken!

Söndagen bjöd på en heldag med dans. Danshusets våravslutning med massa uppvisningar och tävlingsrundor. Uppvisningarna gick bra (var med i tre stycken), gjorde bara bort mig lite i den sista då jag gjorde lite fel, men whatever, spela roll liksom? Tävlingen gick dock inte alls. Kom typ sist (eller näst sist, vet inte vem som blev 4/5) så de va inte så kul, men kände det på mig då jag var fett otaggad och riktigt trött. Paren gick dock bättre, var riktigt nöjd med hur den blev med tanke på mängden träning (noll gånger till musik) så det känns bra inför sm nu, lite träning så blir det tipptopp!

Dagen idag har varit fylld med jobb och åter jobb. Nu om tio minuter ungefär ska jag och pappa åka in och hämta los americanos som ska bo hos oss till Onsdag. Jag är fett nervös och hoppas de e pratglada eller nåt så vi slipper den stora pinsamma tystnaden som jag annars är så bra på att frammana då jag inte är bra på att prata när de e nytt folk (trist tjej, jag vet, men sånt är livet). Hoppas på trevliga människor och att det blir bra och att de inte tycker vi är för konstiga eller äter för konstig mat! Hehe. Iom deras besök kanske bloggen blir lidande ett tag till. Har en del att stå i denna veckan också. New York på fredag. Oh yeah!

Pusspåer!
Angie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0