Tystnaden

Har varit tyst här på bloggen i snart en vecka. Detta eftersom jag varit sjuk och totalt däckad sen i torsdags. Inte alls kul må jag säga. Har, förutom legat och sovit, varit hos läkaren som inte gjorde nåt vettigt mer än gav mig flersjukdomar. Så nu har jag tydligen både allergi och astma bara sådär, utan symptom eller så, men har det har jag enligt trögot på vårdcentralen. Blodprov för allergi (och svimningsatacker på det, lööve it) men ingen hjälp eller ens test av sänka för det jag har nu ("Jag är 100% säker på att det är en vanlig förkylning", jovisst!). Suck. Svensk sjukvård kan ta sig nånstans.
Idag mår jag iaf lite bättre och har kunnat fixa lite måsten som var sista dagen idag. Annars ligga still i soffan hela dagen idag med. Hoppas på en ok morgondag så jag kan göra det som är planerat då.
Hoppas alla mår bättre än jag!
Angie

Besvikelse

Planen idag var att jag skulle dela med mig av ett filmklipp eller så från gårdagens luciakonsert i kyrkan, men eftersom min mamma är allmänt korkad ibland har hon använt ett band som är kass (för andra eller tredje gången, istället för att slänga det!) så hela inspelningen hackar och är inte alls något att se. Snacka om att jag är en besviken tjej idag, inte alls kul att ha förhoppningar på något och sen har mamma klantat till det igen så det inte fungerar. Kan inte ens dela med mig av en bild då mamma inte kollat batterierna i kameran och därför inte kunde fota alls. Suck! :( Någon som känner för att vifta med ett trollspö så filmen blir som den ska?
Angie

Körmys!

Idag Är det ju som de flesta nog vet lucia, och det innebÄr sÅngdag fÖr mig och de andra tjejerna i kÖren. Blev tidig morgon imorse fÖr att lussa fÖr scandlines personal. Trots att vi gick lite vilse dÄr pÅ kontoret slutade det vÄl och verkade som om de var nÖjda med vÅrt framtrÄdande iaf :)
Efter luciatÅget gick vi hem till Emma (vars fina gran ni ser pÅ bilden) fÖr lite lussefika och kÖrmys. Hur trevligt som helst!
Nu har jag nyss kommit hem och ska vila nÅgra timmar innan det Är dax igen. 19.07 lussar vi i Maria Kyrkan, sÅ vi ses dÄr! ;)
Puss
Angie

Julmys!

Igår var jag hemma hos Pamela på lite julmys. Bakning och sen frosseri stod på schemat och sen vankades det mysteriet på greveholm, som är den bästa julkalendern nånsin enligt oss alla :D Var egentligen inte meningen att vi skulle se alla 24 avsnitten, men ja, det blir ju inte alltid som man tänkt så vi körde allihop, de är ju så bra! ;D

Pepparkakshusbak och pyntning i världsklass!
Och såhär blev det färdiga resultatet:


En hel del lussebullar blev också gjorda :)

Under fikat fick vi även besök av tomten som Ada tyvärr missade då hon var och skulle köpa tidningen då, till råga på allt var där tydligen stängt så hon fick varken tidning eller se tomten ;)
 
Sandy tyckte att detta var bästa ställningen att "sitta" i när det vankades Mysteriet på Greveholm ;)

Tack tjejer för en riktigt härlig eftermiddag/kväll! Och lite extra tack till Pamela och Ada som fixat allt.

Angie

Jag vet att jag borde

yrr och jag
Då: Taggad och hur motiverad som helst, en tjej som älskade det hon gjorde. Idag: Noll koll, ingen motivation och glädjen är borta. Idag är drömmen att återvända till då.

Vet inte vad det är med mig för tillfället. Har ingen motivation alls. Vet att jag borde vara hyper och sådär och träna järnet nu under julen, men jag känner inte för det. Verkligen inte. Just nu känns det bara som ett stort fett MÅSTE att anmäla mig till julfriträningen (som för den delen redan startat) och vara effektiv och träna massor. Uschusch, hur kunde det bli såhär? Någor jag älskade och tyckte var hur roligt som helst för bara nån månda sen känns nu bara väldigt jobbigt. Tror det blev alldeles för mycket disco denna terminen, för mycket tävlingar som inte gick ett dugg bra plus skada på det har tagit bort all min motivation, vilket jag tycker är väldigt trist, för jag vill älska det, jag vill vilja träna 24/7 igen. Men just nu känns allt bara jobbigt och tungt. Hoppas min motivation kommer tillbaka snart, för annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tråkigt! Hjläp mig någon?
Puss
Angie

Med en chai i handen

Sitter denna underbara soliga vinterdag pÅ tÅget mot MalmÖ. Lite lunch och en svÄng pÅ stan med mamma ska det blir, mysigt!
Hoppas ni alla har tillfÄlle att njuta lite av solen idag :)
Puss!Angie

En onsdag som alla andra, eller?


Bild från min och mammas lunch i måndags som avslutades med cappucino och glass på pistachia, gottgott!

Idag började som alla andra dagar. Frukost och tidningsläsning. Men ungefär mitt i tidningen slutade dagen att vara som vanligt. Fick nämligen ett samtal från Martina på Funky Kidz. Hon gillade mitt framträdande och intervjun så mycket i söndags kväll att hon nu ville erbjuda mig jobb. Jag ska alltså nu bli danstränare för funky kidz/blizz i januari. både i Helsingborg och Höganäs. Så roligt! Är visserligen endast ett helgjobb, så mitt jobbsökande är inte över, men ändå, ska bli sjukt roligt! :D

Idag är en bra dag! ;)
Tänkte passa på att säga stort grattis till Pernilla idag också som fyller 19 år! Och ett lite mindre grattis till mig och alla andra Angelicor på namnsdagen idag ;)
Puss!
Angie

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Unicef
Foto: UNICEF - UNICEF/Pelle Bergström

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.


Julavslutning

Nu har jag precis fÄrdigstÄllt paketen infÖr paketleken senare ikvÄll. Det vankas sista gÅngen innan jul med bÅde konfirmander och ungdomsgruppen sÅ dÅ blir det lite extra allt, supermys och kul! :P
NÄ, nu fÅr jag strax bege mig.
Puss!
Angie

Pyssel

pyssel
Eftermiddagen har jag ägnat åt diverse pyssel. Sytt i knapparna i min kappa som trillat av. Klippt luggen. Fixat med mina nagla. Och öppnat den där smyckeslådan. Lagat massa smycken jag skullat laga hur länge som helst, men det har inte blivit av innan. Städat ut lådan där jag har massa pärlor och sånt för smyckes tillverkning. Hittade ett par gamla örhängen som är helt absurt stora plus ett guldhalsband som var förfärligt fult (fått massa gamla smycken av farmor för längesen som hon inte vill ha längre som jag får ta delar av och göra om). Sagt och gjort började jag ha sönder det och en del av halsbanet tillsammans med pärlorna är nu på väg att bli ett fint armband. Så mysigt att pyssla med smycken, hade glömt hur mycket jag gillar det! Så förhoppningsvis blir det mycket smyckesknåpande nu framöver. Tyvärr hinner nog inte armbandet bli klart idag för ska snart åka iväg på en julkonsert med mina föräldrar, ska bli mys det också förstås. Får göra klart armbandet en annan dag, helst imorgon om jag hinner!
Puss i julmörkret
Angie <3

Helg helg

gran
Jag vet att jag sagt att jag inte vill ha nån snö, men man kan ju ändra sig? Jag saknar faktiskt snön, iaf såhär när julen närmar sig, blir ingen riktigt julstämning utan den dära snön...

Tack och lov var det bara ett tillfälligt febertillslag och igår mådde jag bättre igen. Blev dock en hemmadag igår iaf, ville inte utmana ödet u know... Men det var ganska välbehövligt och väldigt skönt. Spelade lite på vårt Wii vilket jag inte gjort på hur länge som helst (annat än tränat på Wii fit nån enstaka gång) och efter att vi ätit kvällsmat lyckades jag även få mina föräldrar till att vara med. Vi krigade i många olika sporter på Wii sports resort och det blev en riktigt trevlig och mysig lördagkväll. Älskar såna spelkvällar, synd det inte blir av oftare här hemma.

Idag var jag uppe med tuppen, eller nästan iaf ;) Mådde inte helt hundra (har en tendens att må lite illa och så vissa mornar när jag sovit under typ 10 timmar, fett irriterande) så allting tog mycket längre tid och fick därför cykla som en galning för att inte vara för sen (skulle vara på ag för att sjunga på en gudstjänst där). Kom bara nån minut sen trots att jag cyklade hemifrån när jag skulle vara där. Det gjorde iaf inte så mycket, vilket var skönt :) Vi sjöng igenom dagens repetoar och det kändes faktiskt bra. Själva gudstjänsten gick också bra, min gestaltning blev som den skulle (trots att jag råkade slå till prydnadsbjörkriset) och sångerna lät bra. Både jag och Linus (som jag sjöng med) fick mycket beröm efteråt vilket ju alltid är roligt :)

Nu har jag varit hemma en stund. Gått igenom dansen till ikväll när jag ska på jobbintervju/audition till ett danslärarjobb. Får se hur det går, inte så taggad som jag borde vara men ja, tar det som det kommer och så får det gå som det går, känns som om jag kan dansen iaf och det är ju alltid en fördel ;)

Vad gör ni såhär andra advent?
Kram!
Angie <3

Feber igen

feber
Då var jag tillbaka på ruta ett igen. Efter att illamåendet gett med sig började tempen gå upp och ner, så hela eftermiddagen har det varit på med filten, av med filten, på med filten, av med den... Suck. Hoppas på att detta är slutklämmen och inte en ny början så jag kan bli frisk nu nångång. Har trots allt varit sjuk sen sista veckan i oktober :/
Angie <3

En sån där dålig dag

Idag Är en sÅn dÄr dag nÄr min kropp inte alls vill som jag. MÅr illa, har temeraturhÖjningar och mÅr allmÄnt dÅligt. Suck. Hatar sÅna hÄr dagar, fÅr ju ingenting gjort dÅ jag mÅr illa om jag gÖr nÅt annat Än att ligga ner :( Hoppas det gÅr Över snart, har fortfarande inte lyckats Äta upp min frukost, inte sÅ kul/lÄtt att Äta nÄr det kÄnns som om man ska spy :/ Hatar min kropps sjukdomar!:(
Angie <3

RSS 2.0