Sjukling igen


Ungefär såhär pigg har jag varit idag. Vaknade inatt med feber och snuvig näsa, som vanligt har jag den bästa av tajming då jag just nu skulle behöva vara hur pigg och fräsh som helst eftersom jag åker till New York tidigt på fredag morgon. Det enda jag kan göra nu är att ta ton av alvedon och nässpray och hoppas på att det är en snabb förlylning som är över till imorgon då jag måste packa. Suck. Ibland pallar jag inte livets tajming alltså!
Hoppas ni mår bra iaf!
Angie

Helgen som gått

Har haft fullt upp i helgen så har inte hunnit blogga nåt alls, så nu blir det en liten helgsammanfattning istället!
En midsommarnattsdröm
Teatern i fredags var riktigt bra. Visserligen var inte alla skådespelarna några toppskådisar och visserligen sa de lite fel emellanåt, men ja, sånt är livet på en vanlig stadsteater... Storyn va iaf bra, det drevs med både det ena och det andra (bla. Dunér och teaterrestaurangen) och det var ett kul upplägg. Pausen kom i precis rätt ögonblicknär det verkligen behövdes en paus och tjamingen på grejjerna var bra. Så överlag en bra pjäs helt enkelt. Hade lätt rekomenderat er att se dem om det inte varit så att det var den sista föreställningen som vi gick och såg i fredags...

Lördagen bjöd på en intensiv show med mina fk&bliss grupper. Lite kaos med placeringar etc. på genrepet men det löste sig tills showen skulle börja och jag är iaf nöjd och de föräldrar jag pratade med verkade också mycket nöjda med upplägget. En bra avslutning helt enkelt!
Efter showen skyndade jag hem och åt och vilade i nån timme innan det bar av till ga-hallen för genrep inför min egen show med dh dagen efter. Hängde i ga-hallen i fem timmar innan jag tog mig hemåt vid nio-tiden, ganska hyggligt trött tjej då, men vi hade kul och det är ju huvudsaken!

Söndagen bjöd på en heldag med dans. Danshusets våravslutning med massa uppvisningar och tävlingsrundor. Uppvisningarna gick bra (var med i tre stycken), gjorde bara bort mig lite i den sista då jag gjorde lite fel, men whatever, spela roll liksom? Tävlingen gick dock inte alls. Kom typ sist (eller näst sist, vet inte vem som blev 4/5) så de va inte så kul, men kände det på mig då jag var fett otaggad och riktigt trött. Paren gick dock bättre, var riktigt nöjd med hur den blev med tanke på mängden träning (noll gånger till musik) så det känns bra inför sm nu, lite träning så blir det tipptopp!

Dagen idag har varit fylld med jobb och åter jobb. Nu om tio minuter ungefär ska jag och pappa åka in och hämta los americanos som ska bo hos oss till Onsdag. Jag är fett nervös och hoppas de e pratglada eller nåt så vi slipper den stora pinsamma tystnaden som jag annars är så bra på att frammana då jag inte är bra på att prata när de e nytt folk (trist tjej, jag vet, men sånt är livet). Hoppas på trevliga människor och att det blir bra och att de inte tycker vi är för konstiga eller äter för konstig mat! Hehe. Iom deras besök kanske bloggen blir lidande ett tag till. Har en del att stå i denna veckan också. New York på fredag. Oh yeah!

Pusspåer!
Angie

Det är fredag!


Så här kul såg himeln ut när jag väntade på bussen imorse, inte så kul egentligen, fast mig gjorde det ju inget, skulle ändå till jobb och vara inne hela dagen. Vädret har dock blivit lite bättre (solen har kommit fram lite då och då) och det är faktiskt typ 15 grader, så man ska inte klaga egentligen!

Hade en sjuktligt hektisk dag på ättekulla, har nog aldrig haft så mycket att göra, fick inte sitta ner och äta min macka förän typ halv tolv (brukar kunna göra det vid tio i vanliga fall) så tiden gick verkligen fort! Lite störigt också att det skulla va mycket folk just idag när jag hade en jätteleverans av cigg att ta hand om plus att paketvagnen för första gången på länge var helt full. Dålig tajming helt enkelt.

Efter det jobbet kom pappa och hämtade mig och vi åkte ner i norra hamnen och åt lunch på Oz emellan (tror det heter så iaf). Tog lite tid men det var riktigt god mat (chili/lime lax, potatis o nån senaps glace) så var okej ändå. Efter maten blev det till att åka till jobb nummer två och här sitter jag nu för att jobba några timmar till innan det blir till att åka hem och fixa sig lite. Teater ikväll, ska se en midsommarnattsdröm och det ska bli najs, har hört att många sagt att den e bra så hoppas på det!

Vad gör ni idag? (Ja, jag vill faktiskt veta, annars hade jag inte frågat...)
Angie

Torsdagskväll

Har precis kommit hem frÅn en positiv och hÄrlig kÖrÖvning, det Är sÅna hÄr repetitioner som gÖr att det Är sÅ kul och att man pallar igenom de dagar dÅ de Är jobbigt. Idag har jag tom haft en bra rÖstdag sÅ inget alls att klaga pÅ. PÅ vÄgen hem var jag dessutom bara tvungen att stanna upp ochl ta denna bilden, sÅ fin himmel!
Angie

Kaos

Fönsterkarm
Sitter tyvärr inne på kontoret denna fina maj-dag, lite synd, men vad gör man inte för lite pengar ;)
Inte för att dagen hittills har varit speciellt jobbig eller produktiv. Inatt uppdaterade de nämligen kontorets datorer till windows 7 och det har varit kaos hela morgonen med program som försvunnit, skrivare som inte fungerat osv... Fått hjälpa till lite här och var också eftersom de e en hel de som aldrig varit i kontakt med windows 7/office 07 tidigare. Helt enkelt ganska kaos-artat på kontoret före fikan, men nu verkar det som om folk har börjat komma igång igen iaf (märks på att folk inte står och hänger överallt och gnäller på grejjer som är ur funktion), så nu får väl jag börja va lite effektiv också ;)
Angie

Kväll


Vad gör man när man kollar på klockan och ser att man verkligen måste gå in och laga mat nu för annars hinner man inte men man vill verkligen inte gå in? Jo, man gör en så enkelt (men ändå mycket god) kvällsmat man kan och tar med den ut i solen igen. Så nu sitter jag återigen ute på min filt men denna gången är det knäckebröd jag knaprar på (gud vad jag bara bloggar om mat idag?). Skönt är det iaf och det är huvudsaken! Nu ska jag äta upp och sen måste jag bege mig inomhus för det är ju träning ikväll och den behöver jag efter onyttig lunch (pizza) och onyttig fika (glassen u know), ojoj, får ta i mycket känner jag för att bli av med allt det, fast de e ju det som är bra med att träna mycket, man kan äta mycket också! ;D
Angie

Onsdag onsdag!


Slutade lite tidigare på jobb idag vilket var väldigt skönt! Därför kan jag just nu sitta med laptopen och fixa lite grejjer på en filt i solen i trädgården samtidigt som jag smaskar på den underbara glassen på bilden. Just nu njuter jag av livet helt enkelt!
Angie

1a maj

Det Är inte varje År man kan sÄga att man ligger och solar i sin egen trÄdgÅrd hemma fÖrsta maj utan att frysa det minsta, snarare sÅ att de e varmt och behÖvs en vindpust dÅ och dÅ. HÄrligt sÄtt att ÅterhÄmta sig pÅ efter en fet kvÄll igÅr och en natt med tvÅ timmars sÖmn och sen dubbel kÖrkonsert. KÄnner att jag behÖver en tupplur sÅ blir nog det nu :P
Angie

RSS 2.0